- En iyi cevaplar
- 0
Serverime 1 veya en fazla 1.5 gün içinde (site üzerinden kayıt) olacak şekilde yapacak birisi lazım. Parasıyla yaptırılacaktır.
Batıhost değil :/Ya kardeşim benim bildiğim ki eğer dediğin mc server ise batıhostta hazır website alabiliyosun.
Serverın kaç günü var?Batıhost değil :/
27-28 civarı varServerın kaç günü var?
Hiç biri işe yaramadı . Son çare site yapıyorum kimse parayla sitede yapmıyor arkadaş... MySQL bilgisi olan yardım etsin :/Eğer sunucun BungeeCord ise AdressLimit kullan bunun yanında Nitrado Forumunda Furkan Balcı yani benim paylaştığım AntiJoinBot kullan birde Authme nin bot korumasını kullanmanı tavsiye ederim ben bunları kullanıyorum eğer AntiJoinBot'u bulamazsan tekrar yaz ben sana burdan atarım.
Nasıl hiçbir işe yaramadı bana niye bot atamıyorlar dediklerimi harfi harfine uygularsan sorunun çözülecektirHiç biri işe yaramadı . Son çare site yapıyorum kimse parayla sitede yapmıyor arkadaş... MySQL bilgisi olan yardım etsin :/
Cidden hepsini denedik. Adam afedersiniz ama sunucunun ırzına geçiyor adeta. Adam dedim pardon. Neyse şu siteyi yaparsam kurtulucam zaten.Nasıl hiçbir işe yaramadı bana niye bot atamıyorlar dediklerimi harfi harfine uygularsan sorunun çözülecektir
Peki sen bilirsinCidden hepsini denedik. Adam afedersiniz ama sunucunun ırzına geçiyor adeta. Adam dedim pardon. Neyse şu siteyi yaparsam kurtulucam zaten.
Fiyatını fazla abartmassan güzel olur + olarak kurulumuna yardım eder misin ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu Bitsin Direk Olarak Eklentiler Bölümünde Satışa Koyacagım Dilerseniz Alabilirsiniz. İnternet Üzerinden Kayıt Ticket Market Bulunmakta. Ancak 1-1.5 Gün Sonra Hazır Olmaz.
Kurulumu Detaylı Olarak Anlatıcam Zaten Ayrıca Php Kodlamasını Ben Bilmedigim İçin Php Gereken Yerleri Başka Bir Arkadaşa Yaptırıyorum Fiyat Olarak 10 Yada 15 € Düşünüyorum Tabi Değişebilir.Fiyatını fazla abartmassan güzel olur + olarak kurulumuna yardım eder misin ?
Bekliyorum , skype adresin felan varmı ?Kurulumu Detaylı Olarak Anlatıcam Zaten Ayrıca Php Kodlamasını Ben Bilmedigim İçin Php Gereken Yerleri Başka Bir Arkadaşa Yaptırıyorum Fiyat Olarak 10 Yada 15 € Düşünüyorum Tabi Değişebilir.