Teşekkürlergüzel olmuş bence
Oda senin düşüncen saygı duyarım teşekkürler yorumun içinBir çizgi film çizimci si daha.
Fark ettiğim kadarıyla dijital resim çizmeye çalışıyorsun dijitali bende beceremiyorum bitek elimle çizebiliyorum dijital daha zor gibi anca tablet gibi birşeyden dokunma kalemi ile çizebilirsem çizerim sanırım. Birde elle çizmeyi denemeni tavsiye ederim.Hoşuma gitti aslında güzel bu sıralar bende değişik çizimler yapmaya çalışıyorum anime çizimleri* fakat olmuyor
Bunlara benziyor ...![]()
![]()
_
Bence güzel ben beğendim.
Hiç sorma 2 incisinin gözlerini düzeltmeyi düşünüyorum cidden kötü duruyo sanırım ^^Güzel olmuş ama bence 2.'sinin bir göz ameliyatına ihtiyacı var :|
Evet ordakilerden çiziyorum şimdilik öğrenmek için teşekkür ederimGoogle Playstore de bir uygulamada aynısını / çizimin nasıl olacağını gösteren \ görmüştüm.Hatta sanırım bu o.Her neyse, çizgilerin çok düzgün ve güzel gayet de başarılı![]()
![]()
Ben daha o kadar gelişemedim manga çizecek yetenek yoktur sanırım bir resme sadece baka baka çizebiliyorum kafamdan bir şey tasarlayacak kadar üst düzeye çikamadim bu yüzden acemiyim diye belirtiyorum. İnşallah oda olur ama^^mangaka ol.
Fotoğrafları örnek olsun diye attım. Elimle çiziyorum hiç dijitalde çizmedim zaten elimle çizemiyorsam oo hiç girmemem gerek dijitale xdFark ettiğim kadarıyla dijital resim çizmeye çalışıyorsun dijitali bende beceremiyorum bitek elimle çizebiliyorum dijital daha zor gibi anca tablet gibi birşeyden dokunma kalemi ile çizebilirsem çizerim sanırım. Birde elle çizmeyi denemeni tavsiye ederim.
Hiç sorma 2 incisinin gözlerini düzeltmeyi düşünüyorum cidden kötü duruyo sanırım ^^
Evet ordakilerden çiziyorum şimdilik öğrenmek için teşekkür ederim![]()
Chibi çiz sen :hmm:Hoşuma gitti aslında güzel bu sıralar bende değişik çizimler yapmaya çalışıyorum anime çizimleri* fakat olmuyor
Bunlara benziyor ...![]()
![]()
_
Bence güzel ben beğendim.
1inci resimdeki %90 dijital gibi duruyor ama neyse yanlış yorumladıysam af ola^^Fotoğrafları örnek olsun diye attım. Elimle çiziyorum hiç dijitalde çizmedim zaten elimle çizemiyorsam oo hiç girmemem gerek dijitale xd
Türkanime Art grup sayfasına paylaşmıştım zaten fotoyu gayet güzel yorumlar geldi insanın hoşuna gidiyo böyle yorumlar okumakGayet güzel olmuş hoşuma gitti. Türkanimenin Türkanime Art bölümü açıldı oraya da atarsan bu çizimlerini geliştirmene büyük ölçüde yardımları dokunabilir belki.
Chibi çiz sen :hmm: