Karakalem Çizimim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel olmuş hoşuma gitti. Türkanimenin Türkanime Art bölümü açıldı oraya da atarsan bu çizimlerini geliştirmene büyük ölçüde yardımları dokunabilir belki. :alkış:

Chibi çiz sen :hmm:
Chibi çizebiliyorum zaten kolay ^^, fakat alışmak lazım,
1inci resimdeki %90 dijital gibi duruyor ama neyse yanlış yorumladıysam af ola^^

Türkanime Art grup sayfasına paylaşmıştım zaten fotoyu gayet güzel yorumlar geldi insanın hoşuna gidiyo böyle yorumlar okumak :D
Örnek olsun diye attım derken internetten buldum. :D
Benim resimlerimi atsam buraya kör olur herkes o yüzden atmak istemedim ^^

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Çizgi film şeyleri hafiften sinirlerimi gıdıklıyor ama resim sanatına saygım var. Güzel olmuş, renklendirip gölgelendirirsen daha da güzel olur. :se:

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Güzel çiziyorsun fakat gölgelendirmende problem var. Gölgelendirmeni geliştirirsen ve saçları biraz daha gerçekçi yapabilirsen çizimlerin daha iyi olacak. :)

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acemi olmana göre mükemmel :)

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel çiziyorsun fakat gölgelendirmende problem var. Gölgelendirmeni geliştirirsen ve saçları biraz daha gerçekçi yapabilirsen çizimlerin daha iyi olacak. :)
Tek kalem ile çizdiğim için gölgelendirme kötü oldu çizimlerde zaten tek sıkıntım saçlar, gözler bide ağızda oluyo bazenleri özellikle bunları düzeltmek için uğraşıyorum. Yorumun için teşekkürler :)

Acemi olmana göre mükemmel :)

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim senin mesajını mesaj attıktan sonra gördüm karışık bir şey oldu :D