[SK] İstekleriniz?

Survivors

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba zombiyi adamın kafasına oturmak istiyorum ve görünmez olucak zombi yaparsanız sevinirim

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Şöyle Bi Skript İstiyorum Ama Büyük İhtimal Yapamassın :) Ama Yinede Sölim LetİtRain Gibi Ama Bi Menü Açılcak Ve Ordan Yağdırmak İstediğin Şeyleri Seçicen Ve Chata'da Bi Yazı Gidicek :)

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Her 1 dakikada bir broadcast mesajı
2.Bir oyuncu mobu öldürdüğünde kağıt düşsün adı CRAFTMINER EVENT olsun kağıda sağ tıklayınca 4 şeyden biri gelsin
1.PARA MIKTARI kafana göre yap ayarlarım % 55
2.Elmas %10
3.Altın %30
4.Demir %60
5.Kömür %70

şimdiden teşekkürler.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Her 1 dakikada bir broadcast mesajı
2.Bir oyuncu mobu öldürdüğünde kağıt düşsün adı CRAFTMINER EVENT olsun kağıda sağ tıklayınca 4 şeyden biri gelsin
2.Elmas %10
3.Altın %30
4.Demir %60
5.Kömür %70

şimdiden teşekkürler.

Kod:
every minute:
    send "HERGELEMAN PRO SKRİPTER" to all players
on death:
    victim is not player:
        give 1 paper named "CRAFTMINER EVENT" to attacker
on rightclick with paper:
    name of player's tool is "CRAFTMINER EVENT":
        give 1 diamond or 1 gold ingot or 1 iron ingot or 1 coal to player
        execute console command "eco give %player% 3010"

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
every minute:
    send "HERGELEMAN PRO SKRİPTER" to all players
on death:
    victim is not player:
        give 1 paper named "CRAFTMINER EVENT" to attacker
on rightclick with paper:
    name of player's tool is "CRAFTMINER EVENT":
        give 1 diamond or 1 gold ingot or 1 iron ingot or 1 coal to player
        execute console command "eco give %player% 3010"

KARDEŞ 1. ADAM kesince gelmicek mob kesince gelcek 2. sadece para değil bunlar gelicek şimdiden teşekkürler!
2.Elmas %10
3.Altın %30
4.Demir %60
5.Kömür %70

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten öyle. çok iyi biliyorsan düzenleyebilirsin.
kardeş anlamıyorum ben fazla galiba oranlar yok hepsi gelmiycek ben oranları yazdım ama şimdi mob kesince kesin düşecekmi yani bilmiyorumda fazla kusuruma bakma çünkü b enim bildiğim victim yazınca oyuncuyu kesince oluyor :S

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş anlamıyorum ben fazla galiba oranlar yok hepsi gelmiycek ben oranları yazdım ama şimdi mob kesince kesin düşecekmi yani bilmiyorumda fazla kusuruma bakma çünkü b enim bildiğim victim yazınca oyuncuyu kesince oluyor :S
hayır victim kurban demektir yanlış biliyorsun oyuncuyu kesmek falan değil yada oyuncunun onu kesmesi değil

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle Bi Skript İstiyorum Ama Büyük İhtimal Yapamassın :) Ama Yinede Sölim LetİtRain Gibi Ama Bi Menü Açılcak Ve Ordan Yağdırmak İstediğin Şeyleri Seçicen Ve Chata'da Bi Yazı Gidicek :)
1)onu chestcommands ile yapman mümkün ( zaten biliyosundur bilmeyen arkadaşlar için )
2) bu gün internette skript ile ilgili gezerken kodlarda "chest rows 1 bilmem ne " gibisinden bişiler yazıyodu ama pek dikkat etmedim internete "Skript ile katil menü,skript katili,skript menüsü" falan gibi saçma sapan yaz kodlara fln bak belki çıkar :D
Edit: Aradım ve tek te buldum buyrun kod -Alıntıdır-
Kod:
command /menu:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "Test Menu" to player
        format slot 0 of player with 10 of gold named "Test Item" to close then run "say Upon clicking this, your menu has been closed."
tabi düzenlenip özgün hale getirilir ben " open chest with 1 rows" kısmını vurgulamaya çalıştım :) Özürdilerim bu skyQuery nin miş kusura bakmayın kullanan varsa bunu da kullansın :D

Son düzenleme:

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel bir disgause plugini kodlasan 1.7 için .
skin değişşe her türlü gizlenebilsek keşke :)