- En iyi cevaplar
- 0
Nasıl yani, biraz açarmısın?paralı asker skripti yapabilir misin
Nasıl yani, biraz açarmısın?paralı asker skripti yapabilir misin
yani paralı asker seni koruyacak bir kalen varsa kaleni koruyacak falan okçu savaşçı falan olucak kralsan 20 paralı askerin varsa 3 ü seni koruyacak diğerleri kaleyi böyleNasıl yani, biraz açarmısın?
1.Her 1 dakikada bir broadcast mesajı
2.Bir oyuncu mobu öldürdüğünde kağıt düşsün adı CRAFTMINER EVENT olsun kağıda sağ tıklayınca 4 şeyden biri gelsin
1.PARA MIKTARI kafana göre yap ayarlarım % 55
2.Elmas %10
3.Altın %30
4.Demir %60
5.Kömür %70
şimdiden teşekkürler.
every minute:
send "HERGELEMAN PRO SKRİPTER" to all players
on death:
victim is not player:
give 1 paper named "CRAFTMINER EVENT" to attacker
on rightclick with paper:
name of player's tool is "CRAFTMINER EVENT":
give 1 diamond or 1 gold ingot or 1 iron ingot or 1 coal to player
execute console command "eco give %player% 3010"
Kod:every minute: send "HERGELEMAN PRO SKRİPTER" to all players on death: victim is not player: give 1 paper named "CRAFTMINER EVENT" to attacker on rightclick with paper: name of player's tool is "CRAFTMINER EVENT": give 1 diamond or 1 gold ingot or 1 iron ingot or 1 coal to player execute console command "eco give %player% 3010"
zaten öyle. çok iyi biliyorsan düzenleyebilirsin.KARDEŞ 1. ADAM kesince gelmicek mob kesince gelcek 2. sadece para değil bunlar gelicek şimdiden teşekkürler!
1.PARA MIKTARI kafana göre yap ayarlarım % 55
2.Elmas %10
3.Altın %30
4.Demir %60
5.Kömür %70
kardeş anlamıyorum ben fazla galiba oranlar yok hepsi gelmiycek ben oranları yazdım ama şimdi mob kesince kesin düşecekmi yani bilmiyorumda fazla kusuruma bakma çünkü b enim bildiğim victim yazınca oyuncuyu kesince oluyorzaten öyle. çok iyi biliyorsan düzenleyebilirsin.
hayır victim kurban demektir yanlış biliyorsun oyuncuyu kesmek falan değil yada oyuncunun onu kesmesi değilkardeş anlamıyorum ben fazla galiba oranlar yok hepsi gelmiycek ben oranları yazdım ama şimdi mob kesince kesin düşecekmi yani bilmiyorumda fazla kusuruma bakma çünkü b enim bildiğim victim yazınca oyuncuyu kesince oluyor![]()
1)onu chestcommands ile yapman mümkün ( zaten biliyosundur bilmeyen arkadaşlar için )Şöyle Bi Skript İstiyorum Ama Büyük İhtimal YapamassınAma Yinede Sölim LetİtRain Gibi Ama Bi Menü Açılcak Ve Ordan Yağdırmak İstediğin Şeyleri Seçicen Ve Chata'da Bi Yazı Gidicek
![]()
command /menu:
trigger:
open chest with 1 rows named "Test Menu" to player
format slot 0 of player with 10 of gold named "Test Item" to close then run "say Upon clicking this, your menu has been closed."