Nitrado mu? Ticket'e aniden destek mi? Hayatta, imkansız... Senin şansına öyle gelmiştir. Yoksa hayatta hemen cevap vermezler, cevap verseler bile yardımları pek fazla yok ;CBen ticket attığımda anında cevap vermişlerdi o konuda çok iyiler
Sunucuya bağlanılıyor..IP yazıp sunucuya direk bağlanınca çıkan hata nedir?
Serverimdeki slot sıkıntısından ötürü ticket attım ardından 1-2 saat sonra cevap geldi ve aynı sürede çözüm sağladılar.Nitrado mu? Ticket'e aniden destek mi? Hayatta, imkansız... Senin şansına öyle gelmiştir. Yoksa hayatta hemen cevap vermezler, cevap verseler bile yardımları pek fazla yok ;C
Bana da 1-2 Saat sonra mesaj gönderdiler bir üst yetkiliye yönlendirildim şimdi bir üst yetkiliden mesaj bekliyorum. İnşallah oda bir üst yetkiliye yönlendirmez.Nitrado mu? Ticket'e aniden destek mi? Hayatta, imkansız... Senin şansına öyle gelmiştir. Yoksa hayatta hemen cevap vermezler, cevap verseler bile yardımları pek fazla yok ;C
İnternetindede problem olabilir. IP buradan yada özelden ver istiyosan bende deneyim. Whitelist'te değilse.Sunucuya bağlanılıyor..
ben yazınca hep aynı şeyi diyolar, konuşma botu var galiba gecen seferde küfür ettim yolladım haritayı sil düzelir dedilerServerimdeki slot sıkıntısından ötürü ticket attım ardından 1-2 saat sonra cevap geldi ve aynı sürede çözüm sağladılar.
Genel olarak destekleri kötü. Bi' anımı anlatmak isterdim ama uzun sürer ;CServerimdeki slot sıkıntısından ötürü ticket attım ardından 1-2 saat sonra cevap geldi ve aynı sürede çözüm sağladılar.
Haha iyimişben yazınca hep aynı şeyi diyolar, konuşma botu var galiba gecen seferde küfür ettim yolladım haritayı sil düzelir dediler
İnternetimde problem mi olabilir? :ayran: :ban: :öl:İnternetindede problem olabilir. IP buradan yada özelden ver istiyosan bende deneyim. Whitelist'te değilse.
Hiçbirşey yüklü değil her şey sıfır.Haritaya Reset Atmayı Denedinmi?
Skype adreslerini bilmiyorum bilsem ben yapacağımı iyi bilirimBence bi NitradoTR ile skype üzerinden veya farklı bir şekilde iletişim kurun derim.
Yok ya Chunkları düzeltme panelide yok. Nitrado önceden çok iyiydi şimdi bozmuş kendini. Panel kötüleşmiş, hatalar belli değil. Server sürümü yüklenmiyor, hatalar hatalar Nitradodan kaç aylık kullanıcıyım böyle bir şey görmedim ben.Bazen hemen geliyor, bazen bir buçuk gün sonra değişiyor. Nitrado'nun kendi videolarına baktınız mı?
Haritayı sil diyorlarsa, chunck hatası vardır belki? Chunckları düzelten bir sistemleri var diye biliyorum.
Forum,Email,Telefon hangisini istersiniz ?Hiçbirşey yüklü değil her şey sıfır.
Skype adreslerini bilmiyorum bilsem ben yapacağımı iyi bilirim
Yok ya Chunkları düzeltme panelide yok. Nitrado önceden çok iyiydi şimdi bozmuş kendini. Panel kötüleşmiş, hatalar belli değil. Server sürümü yüklenmiyor, hatalar hatalar Nitradodan kaç aylık kullanıcıyım böyle bir şey görmedim ben.