Nitradodan sunucu aldım. Açık gözüküyor fakat kapalı! Lütfen yardımcı olun..

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nitrado mu? Ticket'e aniden destek mi? Hayatta, imkansız... Senin şansına öyle gelmiştir. Yoksa hayatta hemen cevap vermezler, cevap verseler bile yardımları pek fazla yok ;C
Serverimdeki slot sıkıntısından ötürü ticket attım ardından 1-2 saat sonra cevap geldi ve aynı sürede çözüm sağladılar.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado mu? Ticket'e aniden destek mi? Hayatta, imkansız... Senin şansına öyle gelmiştir. Yoksa hayatta hemen cevap vermezler, cevap verseler bile yardımları pek fazla yok ;C
Bana da 1-2 Saat sonra mesaj gönderdiler bir üst yetkiliye yönlendirildim şimdi bir üst yetkiliden mesaj bekliyorum. İnşallah oda bir üst yetkiliye yönlendirmez.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Serverimdeki slot sıkıntısından ötürü ticket attım ardından 1-2 saat sonra cevap geldi ve aynı sürede çözüm sağladılar.
ben yazınca hep aynı şeyi diyolar, konuşma botu var galiba gecen seferde küfür ettim yolladım haritayı sil düzelir dediler

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bazen hemen geliyor, bazen bir buçuk gün sonra değişiyor. Nitrado'nun kendi videolarına baktınız mı?
Haritayı sil diyorlarsa, chunck hatası vardır belki? Chunckları düzelten bir sistemleri var diye biliyorum.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bi NitradoTR ile skype üzerinden veya farklı bir şekilde iletişim kurun derim.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritaya Reset Atmayı Denedinmi?
Hiçbirşey yüklü değil her şey sıfır.

Bence bi NitradoTR ile skype üzerinden veya farklı bir şekilde iletişim kurun derim.
Skype adreslerini bilmiyorum bilsem ben yapacağımı iyi bilirim :sinirli:

Bazen hemen geliyor, bazen bir buçuk gün sonra değişiyor. Nitrado'nun kendi videolarına baktınız mı?
Haritayı sil diyorlarsa, chunck hatası vardır belki? Chunckları düzelten bir sistemleri var diye biliyorum.
Yok ya Chunkları düzeltme panelide yok. Nitrado önceden çok iyiydi şimdi bozmuş kendini. Panel kötüleşmiş, hatalar belli değil. Server sürümü yüklenmiyor, hatalar hatalar Nitradodan kaç aylık kullanıcıyım böyle bir şey görmedim ben.

byenilmez16

Super Striker
En iyi cevaplar
0
Bende aynı sorunla karşılaşmıştım, konsoldan açık olmasına rağmen sunucuya giriş yapamıyordum. Email yolladım, bir gün sonra cevap geldi farklı bir ip adresi verdiler.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbirşey yüklü değil her şey sıfır.

Skype adreslerini bilmiyorum bilsem ben yapacağımı iyi bilirim :sinirli:

Yok ya Chunkları düzeltme panelide yok. Nitrado önceden çok iyiydi şimdi bozmuş kendini. Panel kötüleşmiş, hatalar belli değil. Server sürümü yüklenmiyor, hatalar hatalar Nitradodan kaç aylık kullanıcıyım böyle bir şey görmedim ben.
Forum,Email,Telefon hangisini istersiniz ?