Küçüklüğünüzden beri merak ettiğiniz ama cevabını hala bilmediğiniz şeyler var mı?

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu hayatın adaleti var mı?
Hayat adalet üzerine kurulu değildir ki. Adalet beşeri bir şey, çok fazla beklenti yapma. Hayat dediğin bir oyundur. Bazıları kolay bölüme denk gelir bazıları zor bölüme.

Bunu bilmiyorsan ben susuyorum.
Susma, anlat. Bil ki ben gereksiz yere karşıdakine hakaret eden biri değilim. Mantıklı açıklama yaparsan haklı olduğunu kabul ederim.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ya küçüklüğümden beri merak ediyorum arkadaşlar.
2+2= ?
off çok zor ya :/

@adenzu54 'te uyarı yedi ne yapacağız şimdi biz hangi akıllı insan çözebilir bunu :S

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayat adalet üzerine kurulu değildir ki. Adalet beşeri bir şey, çok fazla beklenti yapma. Hayat dediğin bir oyundur. Bazıları kolay bölüme denk gelir bazıları zor bölüme.

Susma, anlat. Bil ki ben gereksiz yere karşıdakine hakaret eden biri değilim. Mantıklı açıklama yaparsan haklı olduğunu kabul ederim.
Böyle konuları burada konusmayiniz diye ricada bulunmuştum. Eğer cevabini arıyorsanız teke tek konuşabiliriz davetimin hala geçerli olduğunu belirtmek isterim.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

akıl sahibi olmanın bir alametidir. Çünkü insana aklın verilmesinin bir amacı da; 'Nereden geldim, niçin yaratıldım, nereye gidiyorum?' sorularını sorup, cevap araması içindir.
İnsanın yaratılış sebebi “Var olmanın güzelliğidir”
İnsanın yaratılma sebebi, yaratıcısının yüksek sıfatlara sahip olmasıdır
İnsan; Allah’ın isimlerini görmek ve göstermek için yaratılmıştır

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
akıl sahibi olmanın bir alametidir. Çünkü insana aklın verilmesinin bir amacı da; 'Nereden geldim, niçin yaratıldım, nereye gidiyorum?' sorularını sorup, cevap araması içindir.
İnsanın yaratılış sebebi “Var olmanın güzelliğidir”
İnsanın yaratılma sebebi, yaratıcısının yüksek sıfatlara sahip olmasıdır
İnsan; Allah’ın isimlerini görmek ve göstermek için yaratılmıştır

Anlıyorum ama yine de "Ne gerek vardı?" demek geliyor içimden.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okumadan önce bunu aç,

Sülüman'a Adaleti sormuşlar;
Demişki,

''Adalet, sonsuz bir çöldeki Milyonlarca hatta katrilyonlarca kum tanesinden, sadece biridir. Varsayımlarla doludur adaletin oluşu. Adalet bir öksüzün annesini çizdiği tebeşirdir. ''Adalet, yoktur!'' ki bu da onun var olduğunun kanıtıdır! Şayet olsa bile bir veya iki kişide değil... milyonlarca kişide olur muydu?''