- En iyi cevaplar
- 0
Benim kimseden intikam aldığım yokHepimiz adalet adı altında birbirimizden intikam alan sıradan insanlarız.
Benim kimseden intikam aldığım yokHepimiz adalet adı altında birbirimizden intikam alan sıradan insanlarız.
Adalet nerede? Göreniniz oldu mu? O zaman bugünkü manasıyla adalette adaletsizdir.:/ Kafam karıştı az önce adalet vardı dedin şimdi adaletsizliktir sonuç nedir.
Like , +1Adalet nerede? Göreniniz oldu mu? O zaman bugünkü manasıyla adalette adaletsizdir.
Bunu bilmiyorsan ben susuyorum.Neden yaratıldık? Yaratılmamız bir zorunluluk değildi. Yaratılmamızın amacı neydi?
Bu konuya burda girmeyiniz derim. Tartışma çıkması muhtemel eğer gerçekten cevabını arıyorsanız teke tek konuşabiliriz.Neden yaratıldık? Yaratılmamız bir zorunluluk değildi. Yaratılmamızın amacı neydi?
Hayat adalet üzerine kurulu değildir ki. Adalet beşeri bir şey, çok fazla beklenti yapma. Hayat dediğin bir oyundur. Bazıları kolay bölüme denk gelir bazıları zor bölüme.Bu hayatın adaleti var mı?
Susma, anlat. Bil ki ben gereksiz yere karşıdakine hakaret eden biri değilim. Mantıklı açıklama yaparsan haklı olduğunu kabul ederim.Bunu bilmiyorsan ben susuyorum.
Böyle konuları burada konusmayiniz diye ricada bulunmuştum. Eğer cevabini arıyorsanız teke tek konuşabiliriz davetimin hala geçerli olduğunu belirtmek isterim.Hayat adalet üzerine kurulu değildir ki. Adalet beşeri bir şey, çok fazla beklenti yapma. Hayat dediğin bir oyundur. Bazıları kolay bölüme denk gelir bazıları zor bölüme.
Susma, anlat. Bil ki ben gereksiz yere karşıdakine hakaret eden biri değilim. Mantıklı açıklama yaparsan haklı olduğunu kabul ederim.
akıl sahibi olmanın bir alametidir. Çünkü insana aklın verilmesinin bir amacı da; 'Nereden geldim, niçin yaratıldım, nereye gidiyorum?' sorularını sorup, cevap araması içindir.Hayat adalet üzerine kurulu değildir ki. Adalet beşeri bir şey, çok fazla beklenti yapma. Hayat dediğin bir oyundur. Bazıları kolay bölüme denk gelir bazıları zor bölüme.
Susma, anlat. Bil ki ben gereksiz yere karşıdakine hakaret eden biri değilim. Mantıklı açıklama yaparsan haklı olduğunu kabul ederim.
Gözlük takO zaman ben neden görmedim.
Gözlük olmayan şeyler gösterseydi gözlüklü insanların oranı artardıGözlük tak![]()
Anlıyorum ama yine de "Ne gerek vardı?" demek geliyor içimden.akıl sahibi olmanın bir alametidir. Çünkü insana aklın verilmesinin bir amacı da; 'Nereden geldim, niçin yaratıldım, nereye gidiyorum?' sorularını sorup, cevap araması içindir.
İnsanın yaratılış sebebi “Var olmanın güzelliğidir”
İnsanın yaratılma sebebi, yaratıcısının yüksek sıfatlara sahip olmasıdır
İnsan; Allah’ın isimlerini görmek ve göstermek için yaratılmıştır
-,- Anladıysan güzel gerisi boş ver.Anlıyorum ama yine de "Ne gerek vardı?" demek geliyor içimden.