Aslında hayal gücünü kullanmaya çalışsan kendi bilgisayarında sunucu açıp bak ortaya neler neler çıkıyordene bi... tabi zaman alır @bydemir06
Skype adresim : nurieren78 ekle görüşelimBen
10 karakter
Sen bir dene gelişir bir emek harcamadan yemek bile yiyemezsinHayal gücüm çok geniş ama malesef mape aktaramiyorum yani kafamda kurduğum fikirleri oyuna da tam tamina aktarabilsem çok iyi sonuçlar çıkarırım ama malesef beceremiyorum
Skype adresim : nurieren78 ekle görüşelim
Buda olurBence kendini build konusunda gelişir internetten gördüğün bir yapıyı aynısını yada değişik bir şekilde yapabilirsin.
Bence kendini build konusunda gelişir internetten gördüğün bir yapıyı aynısını yada değişik bir şekilde yapabilirsin.
deniyecem inşallah bu sefer hüsrana uğramamKendin yapmayı dene diyecem de bende çok denedim :/ olmuyor du en sonunda az çok iyi oldum deneye deneye yaparsın merak etme.
Bence kendini build konusunda gelişir internetten gördüğün bir yapıyı aynısını yada değişik bir şekilde yapabilirsin.
Olmazsa sana net bir çözüm seni gaza getircek bir kad.. kirala .s .sdeniyecem inşallah bu sefer hüsrana uğramam
kendi fikrimi deniyeceğim inşallah güzel bişeyler ortaya çıkarırım![]()