Sunucum için spawn lazım

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhabalar küçük çaplı faction ve minigamesler dahil sunucu projem var fakat mapi halledemedim malesef build yeteneğim de yok sunucum için map yapabilcek birileri var mı?

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Aslında hayal gücünü kullanmaya çalışsan kendi bilgisayarında sunucu açıp bak ortaya neler neler çıkıyor :) dene bi... tabi zaman alır @bydemir06

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında hayal gücünü kullanmaya çalışsan kendi bilgisayarında sunucu açıp bak ortaya neler neler çıkıyor :) dene bi... tabi zaman alır @bydemir06

Hayal gücüm çok geniş ama malesef mape aktaramiyorum yani kafamda kurduğum fikirleri oyuna da tam tamina aktarabilsem çok iyi sonuçlar çıkarırım ama malesef beceremiyorum :)

Skype adresim : nurieren78 ekle görüşelim

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Hayal gücüm çok geniş ama malesef mape aktaramiyorum yani kafamda kurduğum fikirleri oyuna da tam tamina aktarabilsem çok iyi sonuçlar çıkarırım ama malesef beceremiyorum :)

Skype adresim : nurieren78 ekle görüşelim
Sen bir dene gelişir bir emek harcamadan yemek bile yiyemezsin

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kendin yapmayı dene diyecem de bende çok denedim :/ olmuyor du en sonunda az çok iyi oldum deneye deneye yaparsın merak etme.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence kendini build konusunda gelişir internetten gördüğün bir yapıyı aynısını yada değişik bir şekilde yapabilirsin.

Kendin yapmayı dene diyecem de bende çok denedim :/ olmuyor du en sonunda az çok iyi oldum deneye deneye yaparsın merak etme.
deniyecem inşallah bu sefer hüsrana uğramam :)

Bence kendini build konusunda gelişir internetten gördüğün bir yapıyı aynısını yada değişik bir şekilde yapabilirsin.

kendi fikrimi deniyeceğim inşallah güzel bişeyler ortaya çıkarırım :)