WhisperB
Whisper NETWORK
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen @batihost.com sorunlu makine durumu hakkında bilgi verir misin?Makine bir şekilde sorunlu olursa değiştirme şansın yok sanırım ?
Aynen @batihost.com sorunlu makine durumu hakkında bilgi verir misin?Makine bir şekilde sorunlu olursa değiştirme şansın yok sanırım ?
Makine bir şekilde sorunlu olursa değiştirme şansın yok sanırım ?
Aynen @batihost.com sorunlu makine durumu hakkında bilgi verir misin?
@Batuhandemirci sen kimsenin axitr nitrado vs dediğine bakma benim tavsiyem batihosttur neden batihost dersen eğer
1-Sunucuya full erisim var (Uzak masaüstü)
2-max kisi sınırı yok kendin ram miktarına gore ayarliyacaksin
3-Herkeze özel ilgi ve destek verilmesi.
Aga benim orada 64 GB/SUNUCUM vardi en 3 tane hosting değiştim ve en iyi hizmeti veren Batıhost oldu. Nitrado boş axitr zaten söz etmiyorum leş gibi makineler. Anliyacagin şu an Türkiye de en iyi hizmet veren hosting batihost.
Kişi sayısı vs dogru cok önemli degil ama bu söz büyük sunucular mesela bazı şirketlerde 6 gb 100 kisilik sunucuya 100 tl veriyir 6 gb 200 kisiyede 225 tl veriyorlar ve bu cçok saçma bir şey ki bu slot meselesi batihost da yok buda herkezin işine gelir.Kısacası biz legendcrafttr olarak batihostan memnunuz .
adamlar oyuncak satmıyor canım. sorunlu makine gelirse açarsın destek bildirimi sana sıfır ter temiz verirler.Batihost paranızı alıp kaçmaz, Firma olarak güvenilirdir fakat sorunlu makina denk gelirse vay haline.
Ama ticket atarsan ilgileniyorlar. Nitrado'da hiç yardımcı olunmuyor...Batıhostda Birkaç Bozuk Makine Var Fakat Nitradoda Boyle Bir Sorun Yok Nitrado Tavsiye Ederim