İlk yazdıktan sonra Alıntı olarak kaydedilmesin diye cevap verdim mesajı değiştirdin demekki bir daha uyarmam gerekecek!Faction rehberi durduk yere mutelemesi, ortada hakaret wb. unsur yokken. 1 saat kadar önce oldu, loglardan bakabilirsiniz. Canerbozbey'in kandırdığını söyledi, gıcık kaptığından yetkiyi kötüye kullandı...
Not: mic biraz kalitesiz ses ondan kötü biraz
Burayada yorum atabilirsinKaldırıldı-Sunucuları karıştırmışım.
En başından anlatıyorum (Dalga geçmek için değil bir kaç kez sordular hepsine cevap olsun diye yazıyorum.)Nasıl giricez![]()
Biz size %100 engelledik demedik ki?Sonoyuncu dahi Lancher'a rağmen %95 engelleyebildik demisti, bunun anlamı yinede bir sekilde launcher'ın geçilebilir olmasıdır.
%100 hileyi nasıl engelliyebildiniz?
betacraft-hilesiz-bir-server-ariyorsan-tek-adresBiz size %100 engelledik demedik ki?
Sadece hile koruması var dedik!
Bir sürü hileli oyuncu yerine hilesiz has oyuncuları tercih ediyorum şahsen!Hile Engeli Geldiği Günden Beri Sunucunun Kişileri Çok Çok Azaldı... Gerçekten Güzel Sunucu.
İyide bize bunları bildirirseniz ancak o zaman düzeltebiliriz.Sunucuda hile engelleyici olması güzel fakat hile olmasan dahi atıyor. Eklenen plg. sanırım yukarıda bot tarzı bir şey çıkarıyor ona vurursan sunucudan atıyor, macro tarzı şeylerle seri seri vurursan yanlışlıkla denk gelirse dahi atıyor. Biraz saçma olmuş dün bir vs attık karşımdaki adam 4 kere sanırım atıldı, ben de bir kere atıldım. (hile olsun olmasın atıyor) Bu plg. Sayesinde oyuncu kalitesi biraz artacak, hileyle oynayan bazı kişiler plg. görünce ve test edince "başka sw mi yok böyle saçma yerde oynamam" diyerek sw'yi bıraktılar.