PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum konumu kirletmezsen sevinirim burası şikayet hattı değil server tanıtım konusu böyle durumlarda bize
ts3****acraft.org adresinden ulaşabilirsin! İyi günler...

Faction rehberi durduk yere mutelemesi, ortada hakaret wb. unsur yokken. 1 saat kadar önce oldu, loglardan bakabilirsiniz. Canerbozbey'in kandırdığını söyledi, gıcık kaptığından yetkiyi kötüye kullandı...
Not: mic biraz kalitesiz ses ondan kötü biraz :D
İlk yazdıktan sonra Alıntı olarak kaydedilmesin diye cevap verdim mesajı değiştirdin demekki bir daha uyarmam gerekecek!
Öncelikle bu forum ve konu altına istediğin gibi yorum atmakta özgürsün fakat artık konumu kirletmeye başladın lütfen bunu yapma tabiiki istediğin gibi yorum atabilirsin ama sadece şikayet bildiriminde bulunuyorsun.
He birde şikayet bildirimi yaparken bile küfür kullanıyorsun bundan sonra kelimelerine de dikkat et bence!

Bu yorum lütfen son yorum olsun daha da bu konunun altına mesaj atmamanı umuyorum! İyi günler...

2016 ve 1. yılımızın şerefine büyük çekiliş!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
> Skyblock 1 adet NormalVIP
> Faction 2 adet NormalVIP
> Faction 2 adet 10 Kredi
> MiniGames 1 adet NormalVIP

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Çekilişe katılma şartları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucu aktif +

Sunucu aktif +

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En başından anlatıyorum (Dalga geçmek için değil bir kaç kez sordular hepsine cevap olsun diye yazıyorum.)
Sırsasıyla
Minecraft'ı aç > Çok Oyunculu > Sunucu Ekle > Sunucu Adresi kısmına PLAY****ACRAFT.ORG yaz. > Sunucuya katıl > Eğer kayıtlı değilsen /kayit <sifre> <tekrar şifre> (örnek /kayit asd123 asd123) yaparak kayıt oluyorsun.

Sunucudan çıktın tekrar girmeye çalıştığında /giris <sifre> (örnek /giris asd123) yazıcaksın ve giriceksin

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu dahi Lancher'a rağmen %95 engelleyebildik demisti, bunun anlamı yinede bir sekilde launcher'ın geçilebilir olmasıdır.
%100 hileyi nasıl engelliyebildiniz?

CarDoba

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hile Engeli Geldiği Günden Beri Sunucunun Kişileri Çok Çok Azaldı... Gerçekten Güzel Sunucu.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda hile engelleyici olması güzel fakat hile olmasan dahi atıyor. Eklenen plg. sanırım yukarıda bot tarzı bir şey çıkarıyor ona vurursan sunucudan atıyor, macro tarzı şeylerle seri seri vurursan yanlışlıkla denk gelirse dahi atıyor. Biraz saçma olmuş dün bir vs attık karşımdaki adam 4 kere sanırım atıldı, ben de bir kere atıldım. (hile olsun olmasın atıyor:huh:) Bu plg. Sayesinde oyuncu kalitesi biraz artacak, hileyle oynayan bazı kişiler plg. görünce ve test edince "başka sw mi yok böyle saçma yerde oynamam" diyerek sw'yi bıraktılar.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hile Engeli Geldiği Günden Beri Sunucunun Kişileri Çok Çok Azaldı... Gerçekten Güzel Sunucu.
Bir sürü hileli oyuncu yerine hilesiz has oyuncuları tercih ediyorum şahsen!

Sunucuda hile engelleyici olması güzel fakat hile olmasan dahi atıyor. Eklenen plg. sanırım yukarıda bot tarzı bir şey çıkarıyor ona vurursan sunucudan atıyor, macro tarzı şeylerle seri seri vurursan yanlışlıkla denk gelirse dahi atıyor. Biraz saçma olmuş dün bir vs attık karşımdaki adam 4 kere sanırım atıldı, ben de bir kere atıldım. (hile olsun olmasın atıyor:huh:) Bu plg. Sayesinde oyuncu kalitesi biraz artacak, hileyle oynayan bazı kişiler plg. görünce ve test edince "başka sw mi yok böyle saçma yerde oynamam" diyerek sw'yi bıraktılar.
İyide bize bunları bildirirseniz ancak o zaman düzeltebiliriz.
Furkan hızlı tıklayınca sunucudan atıyor deseydiniz ben onu düzeltmek için uğraşırdım zaten.

Sunucu Aktif +

Sunucu Aktif +

Realizes

play.RevolutionMC.com Yakında !..
En iyi cevaplar
0
Atılan bütün yorumları gözardı ederek yazıyorum bu incelememi. Sunucunuzla ilk olarak 2015 yazına tanıştım. Ciddi olarak takımca şaşırmıştık doğrusu. Türkiye'de ilk kez kullanılan birçok plugin. Güzel ve bağlayıcı eklentiler vardı. Tek eksiği oyuncusuydu. Emeğinizin karşılığını almışsınız. Bu büyük gelişme sonucu tebriklerimi iletiyorum.

Warplarınız çok hoş, özellikle lapis çok hoşuma gitti. Kimi kesimler sevmemiş sanırım. Fakat güzel +1
Gameplay incelemesi yapmadım ve gerekli görmüyorum ilk paragrafta belirttiğim mevzu bile gerçekten büyük bir başarı , Devamını diliyorum. İyi Günler