[NASIL]3000TL'ye Toplayacağım Sistem Nasıl?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, Ocak'ta sistem toplayacağım, gerçekten uzun araştırma ve düşünmelerim sonucunda parçası parçasına toplayacağım sistemi kesinleştirdim. Monitör dahil 3000TL (Yaklaşık olarak). Uyum sorunu, darboğaz falan olmayacağını biliyorum, onun dışında parçalar hakkında yorumlarınızı, başka parça önerinizi beklerim.
Not: Ne ekran kartında, ne de işlemcide AMD önermeyin, sevmiyorum.
Not2: Bütçemi daha fazla arttıramam. Bu zaten arttırmış halim.

Şimdiden teşekkürler.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Monitor'u değiştirmeni öneririm, bi ara ps için monitor ararken bundan daha ucuz ve daha iyilerine rastlamıstım.
Hayırlı olsun güle güle( bele :) ) kullanman dileğiyle.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3000 TL bütçeye 750 Ti :(
1400 TL'ye topladığım bilgisayarımda 750 Ti bulunmakta.
3000 TL bütçeli bir pcde 980 Ti beklerdim. .d
Şöyle bir durum var, normalde i3 4570 falan koyacaktım, fakat çift çekirdek sorun çıkarabileceğinden koymadım. Ayrıca aslında bilgisayar 2500TL civarı, monitörden dolayı 3000TL oluyor.
Ve ben render aldığım için işlemcimin güçlü olması gerekiyor bu nedenle işlemciye önem verdim.
Herkese yorumlarınız için teşekkürler.
https://www.forum.gamer.com.tr/sosyal/eklenti/3000-tl-gtx-960-4g-sistem-intel-core-i5-4460-png.127544/
Not: Şuanki fiyatını tam bilemiyorum :(
Tavsiyen için teşekkürler.
Anlaşılan listede biraz oynama yapacağım. Yalnız monitör 1920x1080 ve HDMI veya DVI'a sahip olsa benim için daha iyi olur.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir durum var, normalde i3 4570 falan koyacaktım, fakat çift çekirdek sorun çıkarabileceğinden koymadım. Ayrıca aslında bilgisayar 2500TL civarı, monitörden dolayı 3000TL oluyor.
Ve ben render aldığım için işlemcimin güçlü olması gerekiyor bu nedenle işlemciye önem verdim.
Herkese yorumlarınız için teşekkürler.

Tavsiyen için teşekkürler.
Anlaşılan listede biraz oynama yapacağım. Yalnız monitör 1920x1080 ve HDMI veya DVI'a sahip olsa benim için daha iyi olur.
Zaten i3 eski bir ekran kartı yani bir kaç yıla hiçbir oyunu açmaz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar birkaç yerden kıstım ve yaklaşık aynı bütçeye GTX 960 2GB koymayı başardım. Zaten Caviar Black gereksiz olmuştu. Buyrun resim:

Edit: Sizce güç kaynağı yeter mi? Sonuçta Nvidia ve intel AMD gibi çok tüketmiyor.