Sunucum'a geliyorlar "Hacklenicek" diyorlar "LAG" başlıyor - YARDIM!

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum halkı,
Şimdi bizim başımız'a gelen bi' olayı anlatıcağım;

- Şimdi bu gün sunucum'a "iOffical" adında biri gelmiş ve demiş kii "issis tarafından hacklenicektir sunucu" ardından lobi'ye bot atılmaya çalışıldı başaramadılar.
Baktılar bot atılmıyor, başka bi' şey yaptılar artık ne yaptılarsa. Survival'da fena bi' LAG oluştu.

Yaklaşık 1 haftadır böyle şeyler oluyor biz'e 100 kişiden 10-15 kişi'ye düşmek büyük bi' üzüntü bizim için sonra diyorlar "Açıcaksınız adam gibi server açın" veya "Serverinde saldırı koruması bile yok" veyahut'ta "Niye hep server açıp kapatıyorsun"

İşte, bazı kişi veya kişiler tarafın'dan böyle olaylar'a mahsur kalıyoruz, sunucum 100 kişiden 10-15 kişiye düştü.
NOT: Sakın /crash demeyin, paper spigot yüklü ve dün BaranArslanMRJ geldi sunucum'a giriş yaptı ve sunucu'ya lag girdi ve çöktü. Nasıl yapıyorlar böyle bi' şeyi anlamıyorum.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM, YAZDIĞIMI İYİ OKUMANIZI İSTİYORUM!

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AntiBotUltra Ve Clearlagg Pluginlerini Yükleyin
Ve Sunucunuza Lag girdilenlerin Consolden İpini Banlayınız.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bot engelli ise,ve bottan dolayı sunucu kasmıyorsa bu serveri sağladığınız 'host' ile alakalıdır.Bunun sebebi ise bu saldırının direk ip'ye ddos olarak atılmasıdır.Ddos korumasını siz sağlıyamıyacağınız için,daha iyi bir makineye geçin.Yani daha iyi bir hosta geçin,ddos koruması olan.Batı host vb. gibi bende tam bilmiyorum hangi host daha iyi diye.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer bot engelli ise,ve bottan dolayı sunucu kasmıyorsa bu serveri sağladığınız 'host' ile alakalıdır.Bunun sebebi ise bu saldırının direk ip'ye ddos olarak atılmasıdır.Ddos korumasını siz sağlıyamıyacağınız için,daha iyi bir makineye geçin.Yani daha iyi bir hosta geçin,ddos koruması olan.Batı host vb. gibi bende tam bilmiyorum hangi host daha iyi diye.
şu an BatiHOST'u kullanıyoruz. Saldırı yok dediler. şu an kullandığınız makinenin değeri 7500 Tl civarında, dediler. DDOS felan yok ortada ama bunlar nasıl böyle yapıyor, bi' açık felan mı var. Onu öğrenmek istiyorum...

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an BatiHOST'u kullanıyoruz. Saldırı yok dediler. şu an kullandığınız makinenin değeri 7500 Tl civarında, dediler. DDOS felan yok ortada ama bunlar nasıl böyle yapıyor, bi' açık felan mı var. Onu öğrenmek istiyorum...
Hiç adama tp atmayı denedinmi? belki yaptıgı bir şey serverin kasmasına sebep oluyodur pek bi bilgim yok ama.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Olayı biraz daha açman gerekli. DDoS sunucuyu kapatmaz erişimi keser.
Sunucu Crash veriyor mu ?
Crash veriyorsa kapanmadan hemen önce ki Log'un durumu nasıl ?

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Microsoft Server 2002 de sanırsam bir bug vardı suncuyu kapatabiliyordu. O olabilir.

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Acaba bize server logunu atsanda bi baksak sunucu kapanıyor ise logda bir şey yazar logu at ki yardımcı olabilelim