OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
Ellerine saglik bir ara oynamaya gelecem
TeşekkürlerEllerine saglik bir ara oynamaya gelecem
Malesef dostum /görev yaparak güzel bir kazma alabilirsin.Bari oyun başında elmas kazma verin baktım servere
Sen kazan ben sunucuyu vereyim sanaKayra Milli piyangoyu kazanırsam yeni bi makine alcam size
İşin Şakası Kazanıyımİyi Forumlar #IceMC
Bugun eklenecektir , bilginizeObsidyenle birşeyleri takas etme vb. bir şey eklerseniz beni haberdar ederseniz mutlu olurum.
O Zamana kadar girmeyeceğim
- Sizeneki
Sevinirim...Bugun eklenecektir , bilginize![]()
Yılbaşına özel herşeyi 6 katına satıyorsunuz o yüzden öyle bugun 15:00 da bitecek 6x eventi ^^Sunucunuza girdim, gayet hoş bir sunucu,fakat şöyle bir sorun var; Maden eventiniz çok abartılı. Bir sürü zümrüt blocklar var ve her bir zümrütün 2400 para ettiğini düşünürsek fazla abartılı. Az önceki maden eventte 4,5M para kazandım. Onun dışında güzel bir sunucu tebrik ederim.
Sunucunuza girdim, gayet hoş bir sunucu,fakat şöyle bir sorun var; Maden eventiniz çok abartılı. Bir sürü zümrüt blocklar var ve her bir zümrütün 2400 para ettiğini düşünürsek fazla abartılı. Az önceki maden eventte 4,5M para kazandım. Onun dışında güzel bir sunucu tebrik ederim.
Dediğim gibi 6x olduğu için biraz abartılı olduSunucuda paranın çok bi değeri olduğunu sanmıyorum,
sadece rütbeler için onun dışında editler olsun yetenekler olsun hepsi emekle kasılan şeyler (çok çok emekle)
Rütbe yükseltme maliyetleriyle bence normal maden eventi
tabi aynı gün içinde 1-2 defadan fazla yapılmadığı sürece...
eventelr abartılı olsun ne olacak otyuncuları fakirlemesinYılbaşına özel herşeyi 6 katına satıyorsunuz o yüzden öyle bugun 15:00 da bitecek 6x eventi ^^
Oyuncular çok para kasarsa "VIP , Paket , Yetki vb." şeyler almayacaktır ve sunucu yürümeyecektir ki şükür bizim o sorunumuz yokeventelr abartılı olsun ne olacak otyuncuları fakirlemesin![]()
en düşük seviye vip hammaddeye girebilir miOyuncular çok para kasarsa "VIP , Paket , Yetki vb." şeyler almayacaktır ve sunucu yürümeyecektir ki şükür bizim o sorunumuz yokŞu anda sunucunun 54 günü var ve 365 gün daha yükseltebilirim gün sayısını ondan sorun yok . (tabii ki gönlünden kopupta bağış yapanları saymadım.)