>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yılbaşına bizimle giren değerli oyuncularimiz ^_^

Tavuk eventinden renkli dakikalar ^_^

Birde maden eventi yapalım dedik ^_^ (Herkes aşağı kaçmış :p)

Karpuz eventimizden de renkli görüntüler ^_^

Maden eventi sonrasi madenleri satmaya çalışan IceMC halkı ^_^

Ve dün geceye ait birçok güzel resim ve anı depolarımızda duruyor ^_^ Herkese sağlıklı huzurlu mutlu ve aşk dolu bir yıl dileğim ile -Juliano_ac ^_^

Bari oyun başında elmas kazma verin baktım servere
Malesef dostum /görev yaparak güzel bir kazma alabilirsin.

Kayra Milli piyangoyu kazanırsam yeni bi makine alcam size :D
İşin Şakası Kazanıyım :D İyi Forumlar #IceMC
Sen kazan ben sunucuyu vereyim sana -_-

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Obsidyenle birşeyleri takas etme vb. bir şey eklerseniz beni haberdar ederseniz mutlu olurum.
O Zamana kadar girmeyeceğim :)

- Sizeneki

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza girdim, gayet hoş bir sunucu,fakat şöyle bir sorun var; Maden eventiniz çok abartılı. Bir sürü zümrüt blocklar var ve her bir zümrütün 2400 para ettiğini düşünürsek fazla abartılı. Az önceki maden eventte 4,5M para kazandım. Onun dışında güzel bir sunucu tebrik ederim.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza girdim, gayet hoş bir sunucu,fakat şöyle bir sorun var; Maden eventiniz çok abartılı. Bir sürü zümrüt blocklar var ve her bir zümrütün 2400 para ettiğini düşünürsek fazla abartılı. Az önceki maden eventte 4,5M para kazandım. Onun dışında güzel bir sunucu tebrik ederim.
Yılbaşına özel herşeyi 6 katına satıyorsunuz o yüzden öyle bugun 15:00 da bitecek 6x eventi ^^

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuda paranın çok bi değeri olduğunu sanmıyorum,
sadece rütbeler için onun dışında editler olsun yetenekler olsun hepsi emekle kasılan şeyler (çok çok emekle :))
Rütbe yükseltme maliyetleriyle bence normal maden eventi
tabi aynı gün içinde 1-2 defadan fazla yapılmadığı sürece...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda paranın çok bi değeri olduğunu sanmıyorum,
sadece rütbeler için onun dışında editler olsun yetenekler olsun hepsi emekle kasılan şeyler (çok çok emekle :))

Rütbe yükseltme maliyetleriyle bence normal maden eventi
tabi aynı gün içinde 1-2 defadan fazla yapılmadığı sürece...
Dediğim gibi 6x olduğu için biraz abartılı oldu :p

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
eventelr abartılı olsun ne olacak otyuncuları fakirlemesin :D
Oyuncular çok para kasarsa "VIP , Paket , Yetki vb." şeyler almayacaktır ve sunucu yürümeyecektir ki şükür bizim o sorunumuz yok ^_^ Şu anda sunucunun 54 günü var ve 365 gün daha yükseltebilirim gün sayısını ondan sorun yok . (tabii ki gönlünden kopupta bağış yapanları saymadım.)

jackın

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyuncular çok para kasarsa "VIP , Paket , Yetki vb." şeyler almayacaktır ve sunucu yürümeyecektir ki şükür bizim o sorunumuz yok ^_^ Şu anda sunucunun 54 günü var ve 365 gün daha yükseltebilirim gün sayısını ondan sorun yok . (tabii ki gönlünden kopupta bağış yapanları saymadım.)
en düşük seviye vip hammaddeye girebilir mi