Sunucum'a geliyorlar "Hacklenicek" diyorlar "LAG" başlıyor - YARDIM!

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çözümünü buldum diye konuşuyordun :( Çok basitti hani :) Sandıgın kadar kolay degilmiş demekki :S

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Kalite istiyorsanız Nitrado Kullanın yada Linux Server Alıp (Sudo Yetkilendirmeyi Biliyorsanız) Kendiniz Kurun derim. Windows Çok Ram yer ve Lag Yaptırır. Gereksiz Pluginleri Yokedin ve Her zaman en iyisi olmaya çalışın hergün gelişin büyüyün

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kalite istiyorsanız Nitrado Kullanın yada Linux Server Alıp (Sudo Yetkilendirmeyi Biliyorsanız) Kendiniz Kurun derim. Windows Çok Ram yer ve Lag Yaptırır. Gereksiz Pluginleri Yokedin ve Her zaman en iyisi olmaya çalışın hergün gelişin büyüyün
zor olanda bu işte

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
böle onun bunun çocukları gelip kıskanırlarsa sunucunu bot veya ddos atıyolar yazık gerçekten yazık...

byKutsalTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çözümünü buldum diye konuşuyordun :( Çok basitti hani :) Sandıgın kadar kolay degilmiş demekki :S
Sen çok yanlış gelmişsin, bot girmiyor diyor adam diyor kii "Bot girmeye çalışıyor ama giremiyor" BOT'u engellemiş ama bot girmeye çalışıyormuş. Bungee'yi yoruyor ve laglar oluşuyor,
Veya daha farklı saldırılar olabilir sunucu'ya karşı. Pek fazla bilmeden konuşmıyalım isterseniz @Ozi Başkan ?

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen çok yanlış gelmişsin, bot girmiyor diyor adam diyor kii "Bot girmeye çalışıyor ama giremiyor" BOT'u engellemiş ama bot girmeye çalışıyormuş. Bungee'yi yoruyor ve laglar oluşuyor,
Veya daha farklı saldırılar olabilir sunucu'ya karşı. Pek fazla bilmeden konuşmıyalım isterseniz @Ozi Başkan ?
ByKutsal sen biliyorsun sanırım ? daha önce serverini batıran ve hackleyen Kimdi ?
Gelip bana eski kuyrun acını konularıma flood yaparak mehmete yandaşlık yapma. İYİ FORUMLAR.

Son düzenleme:

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşın makinesi;

E5 2650 16 core x 2.6ghz
16gb Ddr3 ram
50gb Samsung Pro SSD

kendisine makine yokluğunda kardeşimiz dedik cillop gibi makine verdik ama yok. olmadımı olmuyor.

yalan söylediğimi düşünüp oha lan diyenler kendisinden ekran görüntüsü isteyebilirler.

erkan.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
arkadaşın makinesi;

E5 2650 16 core x 2.6ghz
16gb Ddr3 ram
50gb Samsung Pro SSD

kendisine makine yokluğunda kardeşimiz dedik cillop gibi makine verdik ama yok. olmadımı olmuyor.

yalan söylediğimi düşünüp oha lan diyenler kendisinden ekran görüntüsü isteyebilirler.

erkan.
Hocam Yanlış Plugin Kurulumundan kaynaklanıyor. Birde Windows Yerin Linux Olsa daha performanslı gider