Günün En Çok Mesaj Atan Üyesi

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyş farkına varmadan günün en fazla mesaj atan üyesi olmuşum zor bir şey değilmiş aslında =)

Şimdi ben bu konuyu açtım diye önüme geçmeyin azcık kalsın bari orda :)

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yo 32 mesaj :)

32 mesaj atmak zor bir şey değil işlerim vardı işlerimi bitirdim ve şu an boş vaktimi dolduruyorum ve forumda gezinmek hoş bir şey :)
ben genelde bilgisayara geçtiğim zamanlar film izlerim hamburger alıp birde kola birde yanında patates izlerkende diğer ekrandan foruma bakarımbu çok çok çok çok çok çokçok çok çooook daha hoş oluyor haftada bir kere yap bence her gün yaparsan obez olursun

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben genelde bilgisayara geçtiğim zamanlar film izlerim hamburger alıp birde kola birde yanında patates izlerkende diğer ekrandan foruma bakarımbu çok çok çok çok çok çokçok çok çooook daha hoş oluyor haftada bir kere yap bence her gün yaparsan obez olursun
Biraz lazım heralde 46 kiloyum ve bunların hepsi boydan geliyor

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkındayım.

@Ragnarak da yani Kayra ' da da yoktu 3 gün ceza yedi , "ADALET" ...
Ne yani ceza yemem hoşuna mı gidecek ? İlkokul öğrencisi gibisin örneğin derste 2 arkadaş sakız çiğnersiniz öğretmen farkeder seni sen diğer arkadaşını da ele verirsin bu arada konu açtığım bölüm konu dışı bölümü o yüzden sakıncası olacağını sanmıyorum

JustPain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne yani ceza yemem hoşuna mı gidecek ? İlkokul öğrencisi gibisin örneğin derste 2 arkadaş sakız çiğnersiniz öğretmen farkeder seni sen diğer arkadaşını da ele verirsin bu arada konu açtığım bölüm konu dışı bölümü o yüzden sakıncası olacağını sanmıyorum
Aynı şey değil , bir moderator un ayrımcılığı burada söz konusu . Neyse yakın arkadaşım olur kendisi forumu bıraktı adaletsizlik yüzünden @Neria991