bas git burdan bücürBana ücretsiz texture pack yapabilirmisiniz lütfen ?
Benim yaptığım yanlış değil en azından birkaç üyeye yardım etmek amacım forumda dolaşmak ve aktifliğimi göstermek hoşuma gidiyor buna sen karışamassın. He yok ben illa bunun arkasında duracağım diyorsan çağır bir yetkili yada rapor etAynı şey değil , bir moderator un ayrımcılığı burada söz konusu . Neyse yakın arkadaşım olur kendisi forumu bıraktı adaletsizlik yüzünden @Neria991
Çok ön yargılı davranıyorsun dostum daha beni tanımıyorsun :/Bu konu sahibide mesaj kasmak için açmış burayı
bencede hem konu dışı bölümünde post kasılmıyorÇok ön yargılı davranıyorsun dostum daha beni tanımıyorsun :/
Mantıklı olmuş aslında bilgim yoktubencede hem konu dışı bölümünde post kasılmıyor
aşırı tepki gösterme sende oran buran 6 galaksi uzakta geziyor alttan alNe Bu Şimdi Hava Atma Konusumu En Cok Mesaj Attıysan Benenağ 2 3 gündür en cok mesaj atan benim 1 2 Saat Foruma Bakmadım Hemen 1.cilige Ulaştın Diye Havalanma.
Hava atmak söz konusu değil forumda yeni sayılırım sunucumu tanıtmak için açtığım bir üyelikti fakat hoşuma gittiği için buradayım konudada "Bakın günün en çok mesaj atanı oldum hahaha en çok mesaj atan benim benden çok mesaj atan olamaz en üstünüm zaten ben" gibisinden şeyler yazmadığıma göre seninde bana karşı siper alman tuhafıma gitti doğrusuNe Bu Şimdi Hava Atma Konusumu En Cok Mesaj Attıysan Benenağ 2 3 gündür en cok mesaj atan benim 1 2 Saat Foruma Bakmadım Hemen 1.cilige Ulaştın Diye Havalanma.
Saydınmı 6 Galaksiyi Saydıysan Söyle bakalım ._.aşırı tepki gösterme sende oran buran 6 galaksi uzakta geziyor alttan al
Şöyle Saçma Konular yerine Daha Mantıklı Konular Yapsan Herşeyini Begenicegim En Çok Mesaj Attın Diye bunu Forumlulara Bildirmene Gerek Yok Onlar Kör Degil Görebiliyor en Çok mesaj atanlarıHava atmak söz konusu değil forumda yeni sayılırım sunucumu tanıtmak için açtığım bir üyelikti fakat hoşuma gittiği için buradayım konudada "Bakın günün en çok mesaj atanı oldum hahaha en çok mesaj atan benim benden çok mesaj atan olamaz en üstünüm zaten ben" gibisinden şeyler yazmadığıma göre seninde bana karşı siper alman tuhafıma gitti doğrusu
Sadece sevindim bunu bu kadar büyütmen doğru değil kin tutmuş gibisin daha birbirimizi tanımıyoruz bile burada olan hiçbir şeye saçma diyemessin tekrar hatırlatıyorum burası konu dışı bölümü büyük yazmam gerekli mi acaba KONU DIŞI "KONU DIŞI" ?Saydınmı 6 Galaksiyi Saydıysan Söyle bakalım ._.
Şöyle Saçma Konular yerine Daha Mantıklı Konular Yapsan Herşeyini Begenicegim En Çok Mesaj Attın Diye bunu Forumlulara Bildirmene Gerek Yok Onlar Kör Degil Görebiliyor en Çok mesaj atanları
saymadım o kalkmış arkana dokunmak için 100 yıl tırmandımSaydınmı 6 Galaksiyi Saydıysan Söyle bakalım ._.
Şöyle Saçma Konular yerine Daha Mantıklı Konular Yapsan Herşeyini Begenicegim En Çok Mesaj Attın Diye bunu Forumlulara Bildirmene Gerek Yok Onlar Kör Degil Görebiliyor en Çok mesaj atanları
Adama biraz ağır kalkıştın cezalarının sebebi belli oldusaymadım o kalkmış arkana dokunmak için 100 yıl tırmandım
Pki ._. ndn 10 krktr bi soylesnesaymadım o kalkmış arkana dokunmak için 100 yıl tırmandım