WhyCoconut
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Forumda fame olamayan WhyCoconut masumu için her bir izlenme bir tebessüm. (
)
#RESPECT
#RESPECT
İlk ve son olur amin amin aminfame olmaya çalışan tek kişisin bence ...
fame facebookta kullanılan popüler olan kişilerin kazandığı lakap :/Fame ne oluyor? Havalı anlamındamıydı. :/
İlk ve son olur amin amin amin
Bu forumda tanınmak istiyorsan ya adam akıllı yorumlar yapacaksın ve yardım edeceksin ya da insanların dikkatini çekeceksin![]()
Adam akıllı demen hakaret gibi geldi. (umarım uyarı yersin)Bu forumda tanınmak istiyorsan ya adam akıllı yorumlar yapacaksın ve yardım edeceksin ya da insanların dikkatini çekeceksin![]()
İlk olarak hayır hakaret değil bazıları rastgele, konuyla alakası olmayan yorumlar atıyor ondan bahsediyorum.Adam akıllı demen hakaret gibi geldi. (umarım uyarı yersin)
Rapor edin yazmadım. ve rapor etmediğim için sorun yokİlk olarak hayır hakaret değil bazıları rastgele, konuyla alakası olmayan yorumlar atıyor ondan bahsediyorum.
İkinci olarak insanların uyarı alıp alamayacağını yorum olarak yazamazsın eğer uygunsuz ise
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
MuratAbiGFnin gifini yapmış arkadaş...sandalyeni Kırıyon ne famesi Olacan sen krdş
Ben Hiç Bilmiyodum Ben Bu Adamı Acun Sanardım HepMuratAbiGFnin gifini yapmış arkadaş...