MinecraftTürk te fame olmaya çalışmak :(

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumda fame olamayan WhyCoconut masumu için her bir izlenme bir tebessüm. ( :D )

#RESPECT

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda tanınmak istiyorsan ya adam akıllı yorumlar yapacaksın ve yardım edeceksin ya da insanların dikkatini çekeceksin :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bu forumda tanınmak istiyorsan ya adam akıllı yorumlar yapacaksın ve yardım edeceksin ya da insanların dikkatini çekeceksin :)

İlla tanınmak, sevilmek istiyorsan herkese hitap et. Ek olarak forumdan arkadaşların olsun. Belli bir çevren olursa tanınman kolaylaşır. Tabii nasıl tanınmak istediğine bağlı. @Mr_TeneKe gibi biri olarak da tanınabilirsin, forumun sevimsiz yaratıklarından biri olan sarı bücür gibi de.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı demen hakaret gibi geldi. (umarım uyarı yersin)
İlk olarak hayır hakaret değil bazıları rastgele, konuyla alakası olmayan yorumlar atıyor ondan bahsediyorum.
İkinci olarak insanların uyarı alıp alamayacağını yorum olarak yazamazsın eğer uygunsuz ise

Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması

Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk olarak hayır hakaret değil bazıları rastgele, konuyla alakası olmayan yorumlar atıyor ondan bahsediyorum.
İkinci olarak insanların uyarı alıp alamayacağını yorum olarak yazamazsın eğer uygunsuz ise

Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması

Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
Rapor edin yazmadım. ve rapor etmediğim için sorun yok

DevJain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın sen istediğin kadar boş konuş senin üretiklerin güzelse zaten sen fame kasmazsın kazanırsın.