[Sahil Balık Restoranı][1.8.8'de Yapıldı.]

İmanOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:iskelet: Biliyorum dostlar. Önceki [Angel Wings] yapıtına büyük laflar geldi. Bende telafi üzerine bir restoran yaptım. Restoran tropikal adalardaki sahillerdeki restoranlardan birine örnek gösterildi.
:kitaplık: Restoran'ın sade olmaması için yani böyle sadece orman odunu ile sade olmuş diyenler için tropikal restoranı araştırdım ve sarmaşık ve meşalelerle ayrıntılı hale getirdim.
:alkış:
Sahillerde genellikle nargile ve sigara içildiğinden bir de dış alan yarattım. Bu alan dışa mağluk ve deniz manzaralı.Beğenmeyenlerin kötü yorum vermesi yerine nerde hata yaptığımı ve düzelteceğim yerleri söylemeli. Yorumlarınızı eksik etmeyin :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İmanOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha yapının türü bile belli değil.Derinlik,eğim ve en önemlisi blok uyumu yok.Texturepack her daim yapıyı güzel kılmaz.
Bu yapı kare olsaydı çok sade bir şekil alırdı. Ayrıca bunu yer şekline göre tasarladım. 16X8m2 alanlık. Blok uyumu biraz iyi olmayabilir. Ama ben sadece tropikal restoranların bir örneğini yaptım. Onların modası böyle. :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Lokanta sahibi yemekleri değil denizi satıyor resmen.:D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bu yapı kare olsaydı çok sade bir şekil alırdı. Ayrıca bunu yer şekline göre tasarladım. 16X8m2 alanlık. Blok uyumu biraz iyi olmayabilir. Ama ben sadece tropikal restoranların bir örneğini yaptım. Onların modası böyle. :)

İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.

İmanOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.
Neyse. Şimdiki insanlar restoranların eğim blok uyumu ve derinliğine bakarak kullanırsa ben terkederim bu şehri.