İmanOyuncu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İlk güzel yorum teşekkür ederimGüzel olmuş.
Yakında balık ithal alacaklar merak etmeyinBalık yok admin bey.
Hatam nedir?Olmamış.
(10krktr)
Daha yapının türü bile belli değil.Derinlik,eğim ve en önemlisi blok uyumu yok.Texturepack her daim yapıyı güzel kılmaz.Hatam nedir?
Bu yapı kare olsaydı çok sade bir şekil alırdı. Ayrıca bunu yer şekline göre tasarladım. 16X8m2 alanlık. Blok uyumu biraz iyi olmayabilir. Ama ben sadece tropikal restoranların bir örneğini yaptım. Onların modası böyle.Daha yapının türü bile belli değil.Derinlik,eğim ve en önemlisi blok uyumu yok.Texturepack her daim yapıyı güzel kılmaz.
Çok saolunGüzel Olmuş Başarılar
Bu yapı kare olsaydı çok sade bir şekil alırdı. Ayrıca bunu yer şekline göre tasarladım. 16X8m2 alanlık. Blok uyumu biraz iyi olmayabilir. Ama ben sadece tropikal restoranların bir örneğini yaptım. Onların modası böyle.![]()
Neyse. Şimdiki insanlar restoranların eğim blok uyumu ve derinliğine bakarak kullanırsa ben terkederim bu şehri.İlk olarak kare yap diye birsey demedim.Yuvarlakta yap karar senin ama yuvarlak yapmaya çalışmış olman eğim, blok uyumu ve derinliği boş vermen anlamına gelmez.Eğer kendini mimar olarak görüyorsan terraform uygun değil ise terraform'uda kendin yapmak zorundasın.
Neyse. Şimdiki insanlar restoranların eğim blok uyumu ve derinliğine bakarak kullanırsa ben terkederim bu şehri.