OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
JAKO PAPAĞANIM
Eve yaşlı biri gelince elini öpmesini öğrettim öpmesi derken gagalamasını
(saçı beyaz olan kişileri yaşlı sanıyor)
Eve dişi bir kuş gelince cinsi fark etmez ıslık çalıyor naber lan güzel kuş diyor papağan benden daha erqeq
Orta parmak yapınca kafesine giriyor bunu 6 ayda öğrettim arada bir yapmadığı zaman onu ıslattığım oldu tabi zaten suyu seven bir papağan sorun yok
Ona biri küfür edince tüüğğğ terbiyesiiz diyor ama her küfürü bilmiyor bunu öğretmek baya zordu ama
bu bu kadar
(daha var aslında)
Eve yaşlı biri gelince elini öpmesini öğrettim öpmesi derken gagalamasını
Eve dişi bir kuş gelince cinsi fark etmez ıslık çalıyor naber lan güzel kuş diyor papağan benden daha erqeq
Orta parmak yapınca kafesine giriyor bunu 6 ayda öğrettim arada bir yapmadığı zaman onu ıslattığım oldu tabi zaten suyu seven bir papağan sorun yok
Ona biri küfür edince tüüğğğ terbiyesiiz diyor ama her küfürü bilmiyor bunu öğretmek baya zordu ama
bu bu kadar
Köpeq rottweiler kırması adı : bardak (ciddiyim)
yukarı doğru baş parmak yapınca sevinir
aşşağı doğru baş parmak yapınca üzülür
orta parmak yapıp dişi bir köpeği gösterdiğimde ... (bazen erkeği gösterincede yapıyor
)
işaret parmağımı ona doğru sallayınca ona kızdığımı anlıyor
buda bukaaa
yukarı doğru baş parmak yapınca sevinir
aşşağı doğru baş parmak yapınca üzülür
orta parmak yapıp dişi bir köpeği gösterdiğimde ... (bazen erkeği gösterincede yapıyor
işaret parmağımı ona doğru sallayınca ona kızdığımı anlıyor
buda bukaaa
Sizce hangisini daha iyi eğittim
@Kovalski @YohAsakura @MhaWTHoR @KebabReyiz @XXXalphaXXX @CuddlyFellow @Bay ZZ @PandaBey
@Kovalski @YohAsakura @MhaWTHoR @KebabReyiz @XXXalphaXXX @CuddlyFellow @Bay ZZ @PandaBey
Son düzenleme: