Lucid Rüya ve Astral Seyahat - Nedir? |Part 1

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hastalığı olmayanlar için bile yeterince zararlı denenmemeli bana kalırsa.Öncelikle bu astral seyahat ruhun bedenden çıkmasını konu alır bu bir kere oldukça olağan üstü tehlikeli olduğu burdan belli.
Ben ruhumuzun bendenden çıktığına pek inanamıyorum. Acaba bu olayları beynimizin içinde bireysel olarak yaşıyor olamaz mıyız?

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Denemeni önermem ama gerçek olduğunu bil yeter cidden baya korkunç belki de anlatılan yan etkilerinden dolayı bukadar korkunç geliyordur bilemiyorum. En son denediğimde içim kıpır kıpır olmuştu aklıma o anlatılanlar geldi "Cinler Ham yapar falan :D" korkudan nasıl fırladığımı hatırlamıyorum :D
Bir felsefeci olarak bilgilerime dayanarak sölüyorum böle bir şey tamamen imkansızdır saçmalık bu ? eğer varsada ki yok ben bunu yalanlıyorum tamamen güvenlidir ve zararlı olması imkansızdır

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ruhumuzun bendenden çıktığına pek inanamıyorum. Acaba bu olayları beynimizin içinde bireysel olarak yaşıyor olamaz mıyız?
Beynimizde bireysel olarak yaşıyor olsak bu herkesde farklılık gösterirdi fakat tanımların hepsi birbirine uyuyor çelişki neredeyse yok bence bu yeterli bir kanıt.

Bir felsefeci olarak bilgilerime dayanarak sölüyorum böle bir şey tamamen imkansızdır saçmalık bu ? eğer varsada ki yok ben bunu yalanlıyorum tamamen güvenlidir ve zararlı olması imkansızdır
Bir dene bakalım nasıl 3.5 :D Valla diyorum dediğimi 1 dakika boyunca uygula işe yaramazsa burda kendimi keserim :D

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Beynimizde bireysel olarak yaşıyor olsak bu herkesde farklılık gösterirdi fakat tanımların hepsi birbirine uyuyor çelişki neredeyse yok bence bu yeterli bir kanıt.

Bir dene bakalım nasıl 3.5 :D Valla diyorum dediğimi 1 dakika boyunca uygula işe yaramazsa burda kendimi keserim :D
Demek bunlara gerçekten inanıyorsunuz he ?
Acınası durumdasınız

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Belki de bunu denemeye kalkışan her insan söylentilere bakmıştır. Yani padişahlık gibi olmuş olabilir. Her insan ondan bir önceki söylentiye bakıp kendi beyninin içinde onu tasarlayıp aynı işlemleri yaşamıştır. Çok karmaşık bir durum.

Marinokun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek bunlara gerçekten inanıyorsunuz he ?
Acınası durumdasınız
Felsefeye aykırı bir durumda görmedim. Ruh ile beden tamamen birbirinden ayrılmıyor arada gümüş kordon adı verilen bir bağ var denilenlere göre. Bende gerçekliğini bilmiyorum ama şahsen inanıyorum zamanında yetenek sizsinizde aref çıktığında bol bol araştırmıştım. Sende araştırmalısın hemen öyle kesin yargı verme.

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Felsefeye aykırı bir durumda görmedim. Ruh ile beden tamamen birbirinden ayrılmıyor arada gümüş kordon adı verilen bir bağ var denilenlere göre. Bende gerçekliğini bilmiyorum ama şahsen inanıyorum zamanında yetenek sizsinizde aref çıktığında bol bol araştırmıştım. Sende araştırmalısın hemen öyle kesin yargı verme.
Onun yaptığı telekinezi olduğunu sanıyorum. Lucid Rüya ve Astral Seyahat serisini bitirdikten sonra Telekinezi konularını paylaşabilirim.