OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
İstemsiz bir şekilde güldümbkz:bir tarafı açık kalmak
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstemsiz bir şekilde güldümbkz:bir tarafı açık kalmak
O kötü rüya, kabus sebebi olmuyor muydu?bkz:bir tarafı açık kalmak
Sosyalkediyi ifşaladik şimdide asosyali geldi...O kötü rüya, kabus sebebi olmuyor muydu?![]()
Ben Sosyal Kedi' nin zıt kişiliğine sahibim. Bende küçükken lucid rüya görüyordum, artık hiç görmüyorum :|Sosyalkediyi ifşaladik şimdide asosyali geldi...
Bilmem lucid ruya küçükken görürdüm simdi ne varsa kabus
Yüz üstü uyu lucid olmasa da zevkli ruyalar görürsün xddddddddBen Sosyal Kedi' nin zıt kişiliğine sahibim. Bende küçükken lucid rüya görüyordum, artık hiç görmüyorum :|
Ne desem bilemedimYüz üstü uyu lucid olmasa da zevkli ruyalar görürsün xdddddddd
Nerden nereye daldin komunizm ne alaka ? Ülkücüleri cagirirm bakBu Etkiyi Yapan Haplarda Var Bu Gerçektir Yani Efsane bir şey Deyildir Normal Olarak Astral Seyahate Dalmanın Bir Zararı Yok Ama Hap İle Daldığın Zaman 14 15 Saat Uyuma 20 Dakika Zar Zor Hareket Edebilmek Gibi Yan Etkileride Var.
Gerçek Olmadığını Düşünen Arkadaşların Bunu Düşünmesi Gibi Bir Durumu Olamaz Zaten. Sizler Komünizm Düşüncesinin Kölesi Olacak Ve Paradan Anlayanlari Besleyecek Kişilersiniz.
Gerçek Olmadığını Düşünen Arkadaşların Bunu Düşünmesi Gibi Bir Durumu Olamaz Zaten. Sizler Komünizm Düşüncesinin Kölesi Olacak Ve Paradan Anlayanlari Besleyecek Kişilersiniz.
Bu 1. parça.. 2. parçada zararları ve faydalarını sunmayı düşünüyorum. 3. parçada ise nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgi vermeyi düşünüyorum.Astral seyahat nasıl yapıyoz? Deneyecem acaba nasıl bir şey![]()
Hiç bundan zarar gören insan oldumu?Bu 1. parça.. 2. parçada zararları ve faydalarını sunmayı düşünüyorum. 3. parçada ise nasıl yapılacağı hakkında detaylı bilgi vermeyi düşünüyorum.
Tam olarak araştırmalarımı bitirmedim fakat elbet ki zararları oluyordur. Zararının olmadığını düşünsek bile psikolejik ruh hastası olabilme ihtimalimiz var. Bir de bu işi yaparken çok sabırlı olmalısınız. "Olmuyor" diye kendini yırtanları gördümHiç bundan zarar gören insan oldumu?
Senin yaşamış olduğun olaylar astral seyahat değil, lucid rüya oluyor. Bana soracak olursan lucid rüya astral seyahatten daha hoş oluyor. Çünkü rüyanı ele geçirebiliyorsun. Ben küçükken lucid rüyalarımın birinde Adobe Flash Player' a karşı savaşıyordum. Çok gülünç bir şey ama daha komik olan tarafına gelmedik. Adobe Flash Player' a karşı yer fıstığı kullanıyorumBen olduğuna inanıyorum çünkü yaşamışlığım var hemde birçok kez
İlk yaşayışım da etrafımda bazı olaylar dönüyordu ve bildiğin rüyanın içinde " Rüyadayım ben " diye haykırdım sonra bişiler oldu uyandım uyandığımda da gülerek haykırdım rüyayı ele geçirdim diyeADADADadasdasda
Bir de hayller kısmı var. Mesela hepimiz yaşarız kesik kesik uyur ve kısa kısa rüyalar görüp uyanırız. Bir kere böyle bişi yaşarken uykuya girmeden önce aklıma " CRYSİS" adlı oyun geldi ve bir anda crysis deydim hemde kendim nano suitin içinde daha sonra gezdim tozdum 2 adam öldürdüm uyandım ve ben böyle uykunun diye saydırdım.
En son böyle bir rüyada hem rüyayı görüp aynı anda da uyanıktım ( saçma geliyor ama gerçek ) vücudumu ve harketelerimi kontrol edemiyordum ve aynı anda rüya görüyordum felç geçirdiğimi sandım
İnsan uyurken yarı ölüdür bu arada![]()