Lucid Rüya ve Astral Seyahat - Nedir? |Part 1

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sosyalkediyi ifşaladik şimdide asosyali geldi...
Bilmem lucid ruya küçükken görürdüm simdi ne varsa kabus

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Sosyal Kedi' nin zıt kişiliğine sahibim. Bende küçükken lucid rüya görüyordum, artık hiç görmüyorum :|

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Etkiyi Yapan Haplarda Var Bu Gerçektir Yani Efsane bir şey Deyildir Normal Olarak Astral Seyahate Dalmanın Bir Zararı Yok Ama Hap İle Daldığın Zaman 14 15 Saat Uyuma 20 Dakika Zar Zor Hareket Edebilmek Gibi Yan Etkileride Var.

Gerçek Olmadığını Düşünen Arkadaşların Bunu Düşünmesi Gibi Bir Durumu Olamaz Zaten. Sizler Komünizm Düşüncesinin Kölesi Olacak Ve Paradan Anlayanlari Besleyecek Kişilersiniz.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bu Etkiyi Yapan Haplarda Var Bu Gerçektir Yani Efsane bir şey Deyildir Normal Olarak Astral Seyahate Dalmanın Bir Zararı Yok Ama Hap İle Daldığın Zaman 14 15 Saat Uyuma 20 Dakika Zar Zor Hareket Edebilmek Gibi Yan Etkileride Var.

Gerçek Olmadığını Düşünen Arkadaşların Bunu Düşünmesi Gibi Bir Durumu Olamaz Zaten. Sizler Komünizm Düşüncesinin Kölesi Olacak Ve Paradan Anlayanlari Besleyecek Kişilersiniz.
Nerden nereye daldin komunizm ne alaka ? Ülkücüleri cagirirm bak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni sonraki partlara etiketler misin rica etsem? Bir Materyalist olarak bir süre kendimi kandırıp deneyeceğim. Olursa olmuştur. Olmamışsa demek ki yanılmamışım.

NEY? (Mixtaideolojistin dramı)

Son düzenleme:

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hiç bundan zarar gören insan oldumu?
Tam olarak araştırmalarımı bitirmedim fakat elbet ki zararları oluyordur. Zararının olmadığını düşünsek bile psikolejik ruh hastası olabilme ihtimalimiz var. Bir de bu işi yaparken çok sabırlı olmalısınız. "Olmuyor" diye kendini yırtanları gördüm :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben olduğuna inanıyorum çünkü yaşamışlığım var hemde birçok kez :kaş:
İlk yaşayışım da etrafımda bazı olaylar dönüyordu ve bildiğin rüyanın içinde " Rüyadayım ben " diye haykırdım sonra bişiler oldu uyandım uyandığımda da gülerek haykırdım rüyayı ele geçirdim diye :D ADADADadasdasda
Bir de hayller kısmı var. Mesela hepimiz yaşarız kesik kesik uyur ve kısa kısa rüyalar görüp uyanırız. Bir kere böyle bişi yaşarken uykuya girmeden önce aklıma " CRYSİS" adlı oyun geldi ve bir anda crysis deydim hemde kendim nano suitin içinde daha sonra gezdim tozdum 2 adam öldürdüm uyandım ve ben böyle uykunun diye saydırdım. :D
En son böyle bir rüyada hem rüyayı görüp aynı anda da uyanıktım ( saçma geliyor ama gerçek ) vücudumu ve harketelerimi kontrol edemiyordum ve aynı anda rüya görüyordum felç geçirdiğimi sandım :(
İnsan uyurken yarı ölüdür bu arada :)

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben olduğuna inanıyorum çünkü yaşamışlığım var hemde birçok kez :kaş:
İlk yaşayışım da etrafımda bazı olaylar dönüyordu ve bildiğin rüyanın içinde " Rüyadayım ben " diye haykırdım sonra bişiler oldu uyandım uyandığımda da gülerek haykırdım rüyayı ele geçirdim diye :D ADADADadasdasda
Bir de hayller kısmı var. Mesela hepimiz yaşarız kesik kesik uyur ve kısa kısa rüyalar görüp uyanırız. Bir kere böyle bişi yaşarken uykuya girmeden önce aklıma " CRYSİS" adlı oyun geldi ve bir anda crysis deydim hemde kendim nano suitin içinde daha sonra gezdim tozdum 2 adam öldürdüm uyandım ve ben böyle uykunun diye saydırdım. :D
En son böyle bir rüyada hem rüyayı görüp aynı anda da uyanıktım ( saçma geliyor ama gerçek ) vücudumu ve harketelerimi kontrol edemiyordum ve aynı anda rüya görüyordum felç geçirdiğimi sandım :(
İnsan uyurken yarı ölüdür bu arada :)
Senin yaşamış olduğun olaylar astral seyahat değil, lucid rüya oluyor. Bana soracak olursan lucid rüya astral seyahatten daha hoş oluyor. Çünkü rüyanı ele geçirebiliyorsun. Ben küçükken lucid rüyalarımın birinde Adobe Flash Player' a karşı savaşıyordum. Çok gülünç bir şey ama daha komik olan tarafına gelmedik. Adobe Flash Player' a karşı yer fıstığı kullanıyorum -_- Daha da komik yanı rüyadan uyandım ve bilgisayarın başına geçtim. Bilgisayarı açıldığı an önüme Adobe Flash Player güncellemesi çıktı. Korkudan bilgisayarın fişini çektim :) :D