Manager;
Isim Soyisim; Anıl Gümüşay
Yaş; 21
Ekibini nasıl yönetirsin; Bulunduğum ve liderlik ettiğim bir sunucuyu en yukarıya taşımak benim için en önemli husustur. Sunucuyu büyük bir ciddiyet ve kalite ile yönetirim. Kesinlikle sunucunun profesyonelliğini arttırarak, Admin-Moderator-Builder ve diğer tüm yetkililerin belirli bir koordinasyon ile dikkatli ve özenli bir şekilde sunucuya yararlı olmalarını sağlar, eksik gördüğüm noktalarda yardım eder ve o yetkilide bir pürüz kalmaması için gerçek bir takım liderinin yapacağı gibi sessiz ve kusursuz bir biçimde o pürüz'ü siler ve düzeltirim. Benimde eksik kaldığım bir yer mutlaka olur -nihayetinde insanım- fakat böyle bir durumda da o eksiği kapatana kadar uğraşır ve elimden gelenin daha iyisini yaparak sonuca ulaşırım. Sonuca ulaşana kadar yavaşlamam. Sonuca ulaştığımda da durmam.
Sunucu yönetmişliğin var mı; Evet yurt içinde 5 yurt dışında ise 13 sunucuya liderlik ettim ve hepsini kusursuz bir biçimde olması gerektiği gibi yönettim.
Online Süresi; Günün çoğu saatinde oyunda olurum, sunucuya katkıda bulunmak, eksiklerini gidermek, kullanıcıların problemlerini çözüp oyun içinde yetkililere destek olmak için sunucuda online konumda bulunurum.
Neden Sen; Minecraft'ı 1.2.1 sürümünden beri oynuyorum, 1.2.5 sürümünde sunucu açtım ve kendimi sunucuda geliştirerek gerek plugin gerek ise mimari alanda çok fazla ilerleme kaydettim. Yüzlerce kez Admin oldum, diğer yetkileri kabul etmedim çünkü yönetmeyi bilen bir insanın üzerinde fazla insan olması, yöneticilik ruhuna sahip olan bir insan için çok zor. Bilen bilir. Türkiyede 1.5-2 sene önce en çok aranan isimlerden biriydim (bikaç sene önce, çünkü belirli bir aralık bıraktım bilgisayar'ı, üniversite sınavına hazırlandım o dönem) birçok yönetici ve sunucu sahibi sunucularında yetkili olmam için ilk bana gelirlerdi. Pluginlerin gerekli olanlarını profesyonel bir biçimde kullanırım, plugin yazmada yardımcı olabilirim, plugin türkçeleştirmek zaten çocukların bile oyuncağı olduğundan ona değinmeye gerek yok. Yazılım okudum ve yazılımdan anlarım plugin vs. basit konular. Uzun lafın kısası, Türkiyede bu oyundaki geçmişi ve deneyimi en kabarık birkaç insandan biriyim.
Skype; fourteendoctor