- En iyi cevaplar
- 0
Ne yazmıştın alıntılayıp atsana özelden :/EDIT :|
Ne yazmıştın alıntılayıp atsana özelden :/EDIT :|
Herseyi birak,12. Sinif da kolej senelik 17 18 milyar,ygs ye hazirlanana kadar para biriktir sonra kolejde rahatla
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rahatlamaktan kastim daha iyi hazirlanmak ygsyeHocam öyle kolejde rahatla bir durum yok maalesefben devlet okulunda daha rahattım
![]()
Konu hakkındaki genel fikrim şu;
Kolejine ve devlet okuluna göre çok çok çok değişir. Bu iyidir demek yanlış olur. Kötüsüne denk gelirsin, kötüdür deriz çok iyisine denk gelirsin. Tamamen fark ediyor.
Kolej; "Torpil, torpil, torpil"
Devlet okulu; "Dayak, kol emek hakkı, çalışkanlık, zengin züppe olmayan dostlar, sıkı kan arkadaşlıkları"
Kolej: "Zengin ve havalı çocuklar, kötü dostluklar, kavga küfür yok."
Devlet Okulu: "Sıkı dostluklar, gururlu insanlar, kavga ve küfür eden saygısızlık yapanlar."
Bana sorarsan tabii ki kolej adam eğer arkadaşlarınla konuşmayı gezmeyi dolaşmayı istiyorsam tabii ki devlet okulu derim.
Sonuç: DEVLET OKULU
Aynı yorumu 3 kez tekrarlamışsınızKolej: 'Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok'
Devlet Okulu: 'İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler(Bazı Okullarda Oluyor benim Okulumda oluyor hergün.),
Kısacası Devlet Okulu Diyorum Ben ama Keyfin Bilir
Dayak kismi yanlış,bir öğretmen size vurdugunda darp raporu alip isinden edemiyorsaniz okumayin zaten
Şimdiye kadar dayak görmedim :|
Bana 4. Sinifta olmustu ,babam asker oldugu icin bilgisi vardi darp raporu alip hocayi surdurmustuk
O mesajların hiçbirinin atarlanmayla alakası yokBen sandığıma ve gördüğüme gore öğretmen dayak atıyor yazmamışım, neden atarlandınız?
kolejde kötü dostlukmu küfür yokmu? bilgilerin çok yanlışKolej: "Zengin ve havalı çocuklar, kötü dostluklar, kavga küfür yok."
Devlet Okulu: "Sıkı dostluklar, gururlu insanlar, kavga ve küfür eden saygısızlık yapanlar."
Bana sorarsan tabii ki kolej adam eğer arkadaşlarınla konuşmayı gezmeyi dolaşmayı istiyorsam tabii ki devlet okulu derim.
Sonuç: DEVLET OKULU
Dostum kolejde okuyan birçok arkadaşım var.Hepsi'de 30 kişiden 2'sinin küfürbaz olduğunu söylüyor dostum.kolejde kötü dostlukmu küfür yokmu? bilgilerin çok yanlış