Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Lobide Essentials, Es.Spawn, Es.AntiBuild, Worldguard, Es.Protect, ve skript varken mycommand kullanılmasının sebebi nedir. :pof:
Sadece chat icin bile plugin var, ben son derece basarısız buldum. Essentialschat'te varmıs, ozaman skripti neden koydunuz?

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Şu hazır paketleri lütfen rica ediyorum yapmayın hatta bunlar tüm forumlarda yasaklansın bunun yüzünden adamlar emek vermeden sunucu alıyor yinede barmaklarına sağlık

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
" > SpawnTP - "Oyuncuların herzaman lobide spawnlanmasını sağlarsınız."

bence bu eklenti gereksiz authme klosörüne girip config.yml girdiginizde şöyle bir şey olucaktır

" ForceSpawnLocOnJoinEnabled: false " normal hali budur " ForceSpawnLocOnJoinEnabled: true " böle yaparsan çıkıp girdiğinde zaten otomatik spawnda doğuçaktır.

Onun dışında Güzel olmuş Başarılar.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KadirYalcinCR ben hungergamese nasıl lobi gibi giriş itemleri eklerim mesela girişte stick vericek endvantere sağ tıklayınca kitler açılıcak. Skrpitle Nasıl Yaparım Pluginle Uğraşmak istemiyorum skriptli bilen varsa yazsın help.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
KadirYalcinCR ben hungergamese nasıl lobi gibi giriş itemleri eklerim mesela girişte stick vericek endvantere sağ tıklayınca kitler açılıcak. Skrpitle Nasıl Yaparım Pluginle Uğraşmak istemiyorum skriptli bilen varsa yazsın help.
Skript İle Bilmiyorum Ama Plugin İle CustomJoinİtems Adlı Plugin'i Kullanabilirsiniz.