Ben Döndüm Millet KRHN/Schaffer79

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Seni gördüğüme sevindim. Tekrar geleceğin aklımın ucundan bile geçmezdi çünkü temelli bıraktın diye hatırlıyorum nedense.
Beni hatırlamazsın belki ama önemli değil seninle fazla bir muhabbetim olduğunu bile hatırlamıyorum.

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Özlemiştim Karahan ' ı tekrardan görebilmek ne kadar da güzel.
Sen öbür Trove forumundaydın değil mi, hatırlıyorum seni :D Hoş bulduk.
Seni gördüğüme sevindim. Tekrar geleceğin aklımın ucundan bile geçmezdi çünkü temelli bıraktın diye hatırlıyorum nedense.
Beni hatırlamazsın belki ama önemli değil seninle fazla bir muhabbetim olduğunu bile hatırlamıyorum.
Bestia seni mi hatırlamayacağım :D Temelli bıraktığımı belirtmiştim ama ne bileyim, beni çeken bir şeyler oldu buralara :D
Etiketimi at hemen o tag liste evlat.
Peki hocam ekliyorum :D

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oooo hoşgeldin abicim :) Belki beni tanımıyorsun ama benim sevdiğim sayılı Developerlardan bir tanesisin :) Umarım yine artık eski günlere dönersin :) Kendimden biraz bahsedeyim adım Furkan lise 1 öğrencisiyim , 1 senedir falan javayla uğraşıyorum ve kendimi baya geliştirdiğime inanıyorum , spigotda veya bukkit de hiç eklentim olmayabilir ama burada 1 tane eklentim var 2-3 tanede yardımda bulunduğum eklenti var :).Bu arada etiketlediğin için teşekkür ederim :).

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tekrar hoşgeldin Karahan, bir daha gidip de ortalığı ayağa kaldırayım deme sakın :olgun: (Taglist üzdü :/)
Canım keyfimden mi gittim yasaklandım :D
Oooo hoşgeldin abicim :) Belki beni tanımıyorsun ama benim sevdiğim sayılı Developerlardan bir tanesisin :) Umarım yine artık eski günlere dönersin :) Kendimden biraz bahsedeyim adım Furkan lise 1 öğrencisiyim , 1 senedir falan javayla uğraşıyorum ve kendimi baya geliştirdiğime inanıyorum , spigotda veya bukkit de hiç eklentim olmayabilir ama burada 1 tane eklentim var 2-3 tanede yardımda bulunduğum eklenti var :).Bu arada etiketlediğin için teşekkür ederim :).
Benimde SpigotMC'de 3-4 tane paylaşımım var ama olay onda değil, bilgide unutma :D
Sen Krhnsan @hk_7 Kim
Hk_7 Krhansa Sen Kimsin
Kafamda Deli Sorular -_-
Kimdir bilmiyorum lakin @hk_7'nin "KRHN" olmadığına eminim.
Karıştırmışım ya :D