Türk Hava Yollarının Akademisi, biraz torpilliyim aile sağ olsun İngilizce bilgim de baya iyi üniversite çok önemli değil tabi bu iş için.Şu sinavlar bitsin herseyi yaparim daha.Bu arada akademi derken ne akedemisi ?
Sen öbür Trove forumundaydın değil mi, hatırlıyorum seniÖzlemiştim Karahan ' ı tekrardan görebilmek ne kadar da güzel.
Bestia seni mi hatırlamayacağımSeni gördüğüme sevindim. Tekrar geleceğin aklımın ucundan bile geçmezdi çünkü temelli bıraktın diye hatırlıyorum nedense.
Beni hatırlamazsın belki ama önemli değil seninle fazla bir muhabbetim olduğunu bile hatırlamıyorum.
Peki hocam ekliyorumEtiketimi at hemen o tag liste evlat.
Hayir değildimSen öbür Trove forumundaydın değil mi, hatırlıyorum seniHoş bulduk.
Bestia seni mi hatırlamayacağımTemelli bıraktığımı belirtmiştim ama ne bileyim, beni çeken bir şeyler oldu buralara
Peki hocam ekliyorum![]()
Canım keyfimden mi gittim yasaklandımTekrar hoşgeldin Karahan, bir daha gidip de ortalığı ayağa kaldırayım deme sakın(Taglist üzdü :/)
Benimde SpigotMC'de 3-4 tane paylaşımım var ama olay onda değil, bilgide unutmaOooo hoşgeldin abicimBelki beni tanımıyorsun ama benim sevdiğim sayılı Developerlardan bir tanesisin
Umarım yine artık eski günlere dönersin
Kendimden biraz bahsedeyim adım Furkan lise 1 öğrencisiyim , 1 senedir falan javayla uğraşıyorum ve kendimi baya geliştirdiğime inanıyorum , spigotda veya bukkit de hiç eklentim olmayabilir ama burada 1 tane eklentim var 2-3 tanede yardımda bulunduğum eklenti var
.Bu arada etiketlediğin için teşekkür ederim
.
Kimdir bilmiyorum lakin @hk_7'nin "KRHN" olmadığına eminim.
Karıştırmışım yaHayir değildim![]()
Banlanmadı, gitti geri geldiScaffer neden banlanmıştı ?