Saruhan124

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Klasikleren vazgeçip farklı şeyler üret bence.Bir yazı, kontur yanına 2 png birde arkaplanla olmaz bu işler. Geliştirmeni öneririm :)
tavsiye de bulunduğun için tşk.

Hoş ama text kalitesiz.Ve karakter 3D değil Bunun için C4D var.
tavsiyelerin için sağol.Fakat benim yaptığım bannerler profesyoneller için değil amatörler için yapıyorum bu işi.C4D kullanıyorum.Fakat C4D biraz zor dostum bana göre ve eğer profesyonel bir banner yapsaydım.Ücretsiz yapmazdım,para karşılığı yapardım.

Photoshop kullanarak da 3d çıkartma yapabilirsin. Sıkıntı yok program konusunda.

Pek beğenmedim açıkçası.
Anlıyorum seni dostum.Ama senin istediğin türden bir banner yapsam para karşılığı yapardım,ücretsiz değil.

Bence çok ___ bir tasarım.
A ) Muhteşem C ) Kötü__ E[mrsmsk]) Tarafsız
B ) Güzel_____D ) Berbat
"E" şıkkını işaretliyorum ._. Çünkü arka plan yapmışsın tamam ama bence kullandığın materyallere uygun bir arka plan tasarımı daha koymalıydın.
yardımcı olduğun için tşk ederim.Tavsiyelerine uymaya çalışacağım.

Sırf ücretsiz diye bir işle uğraşılmamasından nefret ediyorum. Sonuçta bir emeğin var evet ama uğraştığın banner pek güzel olmamış. Güzellik açısından kastım; kırmızı renk filtre ve yazı oldu. Arkasındaki map da çok klasik :D Hunger Games çekmeye yeni başlamış amatör bir arkadaş içinse ideal fakat profesyonel düzeye uygun değil :p

5.5
Seni anlıyorum.Fakat yaptığım tasarımları yeni başlayanlar için yapıyorum.Profesyonel çalışsaydım,para karşılığı yapardım bu işi.Sen de beni anla :)

Sen 2 dakikada yaptğın şeyin çekilişini mi yapıyorsun şimdi :(
O da iyimiş :/
Yeni başlayanlara yardımcı olmak için yaptım.Biliyorum profesyonel değil.Zaten profesyonel olsa ücretsiz olmaz.Para karşılığı yaparım bu işi.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam birde profesyonel yaptığınız bir tasarımı videoya çeker misiniz? Merak ettim profesyonel yapışınızı :D

Saruhan124

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:hmm: Beyler hepinizin fikirlerini paylaşması güzel,beni fazla kırmadan uygun bir dille anlattınız.Ama ücretsiz olduğu için bannerler profesyonel değil.Bu arada Minecraft Speed Art Dersleri,C4D Banner Tasarım dersleri veya C4D Animasyonlu İntro dersleri öğrenebileceğim birileri varsa söylerseniz sevinirim :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler hepinizin fikirlerini paylaşması güzel,beni fazla kırmadan uygun bir dille anlattınız.Ama ücretsiz olduğu için bannerler profesyonel değil.Bu arada Minecraft Speed Art Dersleri,C4D Banner Tasarım dersleri veya C4D Animasyonlu İntro dersleri öğrenebileceğim birileri varsa söylerseniz sevinirim :D

C4D genelde ücretsiz öğrenilen bir yazılım değil. Blender sana daha uygun bu konuda. (C4D ve Maya dan kat kat iyi bana sorarsan Blender.)

Saruhan124

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam birde profesyonel yaptığınız bir tasarımı videoya çeker misiniz? Merak ettim profesyonel yapışınızı :D
tam olarak profesyonel yapamıyorum.Photoshopla text'e biraz 3D verebiliyorum o kadar.

C4D genelde ücretsiz öğrenilen bir yazılım değil. Blender sana daha uygun bu konuda. (C4D ve Maya dan kat kat iyi bana sorarsan Blender.)
blender eğitim videosu çeken birileri var mı peki,varsa linkini atar mısın?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tam olarak profesyonel yapamıyorum.Photoshopla text'e biraz 3D verebiliyorum o kadar.

blender eğitim videosu çeken birileri var mı peki,varsa linkini atar mısın?

Ben bilmiyorum genelde kurcalayarak çözmeyi severim programları. 3-4 saatte çözdüm temellerini. Sıkıntı çıkınca arattım. belli bir rehberi takip etmedim. Aratırsan kolayca bulabilirsin.

mhmt77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tavsiyelerin için sağol.Fakat benim yaptığım bannerler profesyoneller için değil amatörler için yapıyorum bu işi.C4D kullanıyorum.Fakat C4D biraz zor dostum bana göre ve eğer profesyonel bir banner yapsaydım.Ücretsiz yapmazdım,para karşılığı yapardım.
Aslında C4d Kolay Biraz Ders Videoları İzlersen İleride Professional Banner Yaparsın !