tavsiye de bulunduğun için tşk.Klasikleren vazgeçip farklı şeyler üret bence.Bir yazı, kontur yanına 2 png birde arkaplanla olmaz bu işler. Geliştirmeni öneririm![]()
tavsiyelerin için sağol.Fakat benim yaptığım bannerler profesyoneller için değil amatörler için yapıyorum bu işi.C4D kullanıyorum.Fakat C4D biraz zor dostum bana göre ve eğer profesyonel bir banner yapsaydım.Ücretsiz yapmazdım,para karşılığı yapardım.Hoş ama text kalitesiz.Ve karakter 3D değil Bunun için C4D var.
Anlıyorum seni dostum.Ama senin istediğin türden bir banner yapsam para karşılığı yapardım,ücretsiz değil.Photoshop kullanarak da 3d çıkartma yapabilirsin. Sıkıntı yok program konusunda.
Pek beğenmedim açıkçası.
yardımcı olduğun için tşk ederim.Tavsiyelerine uymaya çalışacağım.Bence çok ___ bir tasarım.
A ) Muhteşem C ) Kötü__ E[mrsmsk]) Tarafsız
Güzel_____D ) Berbat
"E" şıkkını işaretliyorum ._. Çünkü arka plan yapmışsın tamam ama bence kullandığın materyallere uygun bir arka plan tasarımı daha koymalıydın.
Seni anlıyorum.Fakat yaptığım tasarımları yeni başlayanlar için yapıyorum.Profesyonel çalışsaydım,para karşılığı yapardım bu işi.Sen de beni anlaSırf ücretsiz diye bir işle uğraşılmamasından nefret ediyorum. Sonuçta bir emeğin var evet ama uğraştığın banner pek güzel olmamış. Güzellik açısından kastım; kırmızı renk filtre ve yazı oldu. Arkasındaki map da çok klasikHunger Games çekmeye yeni başlamış amatör bir arkadaş içinse ideal fakat profesyonel düzeye uygun değil
5.5
Yeni başlayanlara yardımcı olmak için yaptım.Biliyorum profesyonel değil.Zaten profesyonel olsa ücretsiz olmaz.Para karşılığı yaparım bu işi.Sen 2 dakikada yaptğın şeyin çekilişini mi yapıyorsun şimdi
O da iyimiş :/
Beyler hepinizin fikirlerini paylaşması güzel,beni fazla kırmadan uygun bir dille anlattınız.Ama ücretsiz olduğu için bannerler profesyonel değil.Bu arada Minecraft Speed Art Dersleri,C4D Banner Tasarım dersleri veya C4D Animasyonlu İntro dersleri öğrenebileceğim birileri varsa söylerseniz sevinirim![]()
tam olarak profesyonel yapamıyorum.Photoshopla text'e biraz 3D verebiliyorum o kadar.Hocam birde profesyonel yaptığınız bir tasarımı videoya çeker misiniz? Merak ettim profesyonel yapışınızı![]()
blender eğitim videosu çeken birileri var mı peki,varsa linkini atar mısın?C4D genelde ücretsiz öğrenilen bir yazılım değil. Blender sana daha uygun bu konuda. (C4D ve Maya dan kat kat iyi bana sorarsan Blender.)
tam olarak profesyonel yapamıyorum.Photoshopla text'e biraz 3D verebiliyorum o kadar.
blender eğitim videosu çeken birileri var mı peki,varsa linkini atar mısın?
Aslında C4d Kolay Biraz Ders Videoları İzlersen İleride Professional Banner Yaparsın !tavsiyelerin için sağol.Fakat benim yaptığım bannerler profesyoneller için değil amatörler için yapıyorum bu işi.C4D kullanıyorum.Fakat C4D biraz zor dostum bana göre ve eğer profesyonel bir banner yapsaydım.Ücretsiz yapmazdım,para karşılığı yapardım.
bildiğin ders videoları varsa linkini atarsan sevinirim.Aslında C4d Kolay Biraz Ders Videoları İzlersen İleride Professional Banner Yaparsın !
bildiğin ders videoları varsa linkini atarsan sevinirim.
Erkeklik ben yapıyorum sana bu seferlik ücretsiz yapıcam thubnail ya da banner ne istersen mesaj at ilgilenirimbanada yap la skype ver