Kronik2143
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar gün boyu bilgisayarda geçiyor bazı günlerim bu nedenle gözlerim de sorunlar çıktı bu zararı azda olsa engellemek için bi gözlük varmı acaba ?
Şöyle oluyor gözüm Sağ gözüm arada sırada istemsizce göz kırpıyor hızlıca 2 3 kere.Bilgisayardan değildir o, ben bilgisayara bağlı olarak yaşıyorum bozulsa benim gözlerim bozulurdu.
vede başka bir göz hastalıgı olabilir ihmal etme derim.
Çok pahalı be.Gözlük var, GUNNAR bayağı popüler bir marka bu konuda.
O süpürge ben de ilk başta ne olduğunu çözemedim ama o süpürge maviye boyanmış süpürgeaga su senin fotoğraftan yanlıs seyler anlasılıyor bence degistir![]()
Aynen benim suratım sanki alevde kızartılmış et misaliBilgisayarın gözlere zarar vereceğini sanmıyorum. O dediğin olayda sadece tik zamanla düzelir. Benimde ilginç bi sorunum var bazen oluyor şuanda azcık var. Vücut ısım normal insanlara göre fazla yüksek ve bi zaman sonra suratım alev alıyor felaket sıcaklıyorum artık suratım ağrıyor gözlerim kapanıyor sıcaktan. Ama çözümünü bildiğim için sorun yok
[su iç uyu bukadar]
Parlaklık düşürdüm gözlerim rahatladı sağolBilgisayar ile aranda 70 cm- 1 m kadar uzaklık bırakmak ve karanlık ortamda parlak ekrana bakmamak göz hasarını önler
Bilgisayar parlaklığını azaltman da önerimiz. Bu arada koruyucu gözlük şeysine inanmıyorum gerekiyorsa güneş gözlüğü tak![]()
Bilgisayarın gözlere zarar vereceğini sanmıyorum. O dediğin olayda sadece tik zamanla düzelir. Benimde ilginç bi sorunum var bazen oluyor şuanda azcık var. Vücut ısım normal insanlara göre fazla yüksek ve bi zaman sonra suratım alev alıyor felaket sıcaklıyorum artık suratım ağrıyor gözlerim kapanıyor sıcaktan. Ama çözümünü bildiğim için sorun yok
[su iç uyu bukadar]
Prison sunucu hazırlıyorum çok fazla işim var onları halletmeye çalısıomKardeşim 50 saniyede bir başka bir yere odaklan gözlükten iyidir.
Nerede görüşmüştük ?BySteve ben tanıdınmı geçen görmüştüm seni.
OlymposNerede görüşmüştük ?
HatırladımOlympos.
La olum o mapde benimde emeğim var o kadar neresini beğenmedinHatırladımmap ı iptal ettirdim istediğim map çıkmadı ortaya :/