Koruyucu Gözlük Varmı ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar gün boyu bilgisayarda geçiyor bazı günlerim bu nedenle gözlerim de sorunlar çıktı bu zararı azda olsa engellemek için bi gözlük varmı acaba ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Bilgisayardan değildir o, ben bilgisayara bağlı olarak yaşıyorum bozulsa benim gözlerim bozulurdu.
vede başka bir göz hastalıgı olabilir ihmal etme derim.

Son düzenleme:

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın gözlere zarar vereceğini sanmıyorum. O dediğin olayda sadece tik zamanla düzelir. Benimde ilginç bi sorunum var bazen oluyor şuanda azcık var. Vücut ısım normal insanlara göre fazla yüksek ve bi zaman sonra suratım alev alıyor felaket sıcaklıyorum artık suratım ağrıyor gözlerim kapanıyor sıcaktan. Ama çözümünü bildiğim için sorun yok :D

[su iç uyu bukadar]

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar ile aranda 70 cm- 1 m kadar uzaklık bırakmak ve karanlık ortamda parlak ekrana bakmamak göz hasarını önler :(
Bilgisayar parlaklığını azaltman da önerimiz. Bu arada koruyucu gözlük şeysine inanmıyorum gerekiyorsa güneş gözlüğü tak :(

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın gözlere zarar vereceğini sanmıyorum. O dediğin olayda sadece tik zamanla düzelir. Benimde ilginç bi sorunum var bazen oluyor şuanda azcık var. Vücut ısım normal insanlara göre fazla yüksek ve bi zaman sonra suratım alev alıyor felaket sıcaklıyorum artık suratım ağrıyor gözlerim kapanıyor sıcaktan. Ama çözümünü bildiğim için sorun yok :D

[su iç uyu bukadar]
Aynen benim suratım sanki alevde kızartılmış et misali
Bilgisayar ile aranda 70 cm- 1 m kadar uzaklık bırakmak ve karanlık ortamda parlak ekrana bakmamak göz hasarını önler :(
Bilgisayar parlaklığını azaltman da önerimiz. Bu arada koruyucu gözlük şeysine inanmıyorum gerekiyorsa güneş gözlüğü tak :(
Parlaklık düşürdüm gözlerim rahatladı sağol :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

[su iç uyu bukadar]

Bu sorun bendede var sürekli oluyor ya :/ Ama şükür önemli bi sıkıntı değil :D

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 50 saniyede bir başka bir yere odaklan gözlükten iyidir :) .