keyfaction
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
konu düzenini beğenmedim geliştirebilirisn.
SİZİN açtığınız daha güzel bir konu varsa linkini yollayın inceleyip feyz alalım
konu düzenini beğenmedim geliştirebilirisn.
ZAMANINDA VARDI ancak balta üzerine balta geçirdiler, bende forumu terketmiştim. (terketmekle yetinmemiştim ama neyse)SİZİN açtığınız daha güzel bir konu varsa linkini yollayın inceleyip feyz alalım![]()
ZAMANINDA VARDI ancak balta üzerine balta geçirdiler, bende forumu terketmiştim. (terketmekle yetinmemiştim ama neyse)
Sen kendini geliştirmeye bak, bazı insanlara özenmek yarardan çok zarar getirir.
ÜSTÜNLÜK taslayacaksan yanlış kişiye çattın gel yol yakınken geri dön.Daha iyisini gösterin o halde, sizin yaptığınız varsa gösterin, baltadan başka bir şey değil bu konu ve resimler için 3 saat uğraşıldı. Sen diye hitap ettiğin kişi de senden 10 yaş büyük en az haberin olsun.
Hala daha iyisini atmadın, at bekliyorum önce daha iyisini yaptığın daha iyi bir şeyi at sonra konuş. Boş laf yapanlara karnımız tok sizin gibi kaç ergeni adam ettim ben merak etme sen.ÜSTÜNLÜK taslayacaksan yanlış kişiye çattın gel yol yakınken geri dön.
Sen şu an bana diyorsunki, daha iyi konu olamaz. Cididmisin, yoksa kafadan sorununmu var? Eleştiri yaptığımda daha iyisini göstermek zorunda değilim.Hala daha iyisini atmadın, at bekliyorum önce daha iyisini yaptığın daha iyi bir şeyi at sonra konuş. Boş laf yapanlara karnımız tok sizin gibi kaç ergeni adam ettim ben merak etme sen.
Sen şu an bana diyorsunki, daha iyi konu olamaz. Cididmisin, yoksa kafadan sorununmu var? Eleştiri yaptığımda daha iyisini göstermek zorunda değilim.
Sen çok yanlış gelmişsin, burası bir forum ve forumda konu açarsan eleştiride alırsın. Senin mesleğinde konu açmak olmadığına göre kimseyi küçük düşürmeye çalışma bence. Herneyse bakalım keyfaction çok yükselebilecekmi.. Umarım böyle devam etmezsiniz yoksa sonucu sonunuz olur #Respect #Y3K #MASTER @C4K_ @KR4OLAMAZ demedim, eleştirmenmisin? Mesleğin nedir senin? Burada bi halttan anlamayıp kendi kendilerine yorum yapan onlarca çocuktan birisin sadece bunu yüzünüze vuruyorum ağrınıza mı gitti?
Ayar verilmesi gerekenler çoğalmış paşa.
MCTR Plugin Paketi [Alıntı] Maplerde Aynı şekilde alıntı ve dandik daha once başka sunucularda gordum bu mapi 2 yere KeyFaction Yazmakla Olmuyor K**um. Milleti Kalitesiz Sunucu Ile En Iyisi Olmaya Geldik Diye Sinir Ediyorsun Bunun Ustüne Laf Yapmaman Gerekir Plugin Paketini Ben Yaptım Deme bile.
Ozaman seni senin ağzından açıklayayım;Gelin ayar verin, tanıtımn neresinde plugini biz yaptık yazdık veya başka yerlerinde alıntı yoktur yazdık?
Siz okuduğunuzu anlamayan çocuklar mı bana ayar verecek? Okuma yazma biliyormusunuz gençler? Yada okuduğunuzu idrak edebiliyormusunuz ? ciddi bir cehalet görüyorum karşımda olmayan şeyleri bir taraflar(ından) uyduran. Yazık, yeni nesil cahil ve bilgisiz.
Ozaman seni senin ağzından açıklayayım;
"Param var 16gb fiziksel makina aldım, bilgim yok hazır paket yükledim, becerim yada takımım yok haritaları indirdim, konu açtım beni eleştiremezsiniz ben en iyi olmaya geldim!"
Anca güldürürsün, beceriksiz.
Ayarını aldın umuyorum, fazlasını isteme cidden sana acıyoruz.
Benim size acıma lüksüm yok her taraf sizin gibi zavallı kanıyor. Aldığın şeyi söylemeyeyim ban sebebi ama havaM değil![]()
Bu Arada Intel AMD gibi Isınmadigi icin dakika başı, adamlarin fan koymasına bile gerek yok.Metal soğutucu var? AMD intel gibi plastik soğutucu vermiyor işlemci yanında peki bunu biliyormuydunuz?