- En iyi cevaplar
- 0
Bundan sonra ben mobilken FBI lik gorevimi sen yapacaksın.DGSKJAFDKSADFAFDFDGDSAHGSADHGSFDHAS
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra ben mobilken FBI lik gorevimi sen yapacaksın.DGSKJAFDKSADFAFDFDGDSAHGSADHGSFDHAS
İçimden sövdüm. Yazık yav. Ayreyten lisede psikoloji dersi hiç görmedim. Rehberlikte 2 3 forum dolduruyorlardı. O kadar oda devletin kişiler hakkında bilgi alamadığından öğrenciler aracılığıyla bilgi toplamasıydı.DGSKJAFDKSADFAFDFDGDSAHGSADHGSFDHAS
neria lan o kekoBundan sonra ben mobilken FBI lik gorevimi sen yapacaksın.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O değil de susturulunca yan hesaplardan neden adıma Jaksocket veya Neria deme ihtiyacı duyuyorsunuz ki anlamadım ? Tartışmaya katılmayacaksanız saçma salak trollerinizi uzakta yapın.neria lan o keko
Ifsa taktiklerimi ifsa etme,istihbarat aliyoruz surda.neria lan o keko
Niye bazı şeyler yaşa bağlı sorusunun cevabı gibisin. Yaş büyük olsa da beyin kıvrımların sıkışmış biraz ustarol yapma keko sako yap
O kadar kanıt sunduk hala neyin peşindesin...Niye bazı şeyler yaşa bağlı sorusunun cevabı gibisin. Yaş büyük olsa da beyin kıvrımların sıkışmış biraz usta![]()
İçimden sövdüm. Yazık yav. Ayreyten lisede psikoloji dersi hiç görmedim. Rehberlikte 2 3 forum dolduruyorlardı. O kadar oda devletin kişiler hakkında bilgi alamadığından öğrenciler aracılığıyla bilgi toplamasıydı.
Zaten yaşınla dalga geçen bir adam olgunluga daha erişememiştir. (Olgunda olsa sinirlendiğinde bu durum tam tersi olabilir.)Şahsen bende 13 yaşındayım (14e gireceğim.) ama mecburen yaşımı büyük göstermek zorunda kalıyorum çünkü bazı yerlerde yaşım 13 diyince vel@ diyip dalga geçebiliyorlar.Benim yaşımdaki arkadaşlarım genelde Wolftim felan oynuyor ama ben skript kodlamaktan pluginlerle uğraşmaktan zevk aldığım için büyüklerin arasına katılmam gerekiyor ki o durumlarda da adama 13üm diyince dalga geçip 16yım deyince tamam abi hoşgeldin diyorlar.Tek problem ön yargı başka problem yok...
LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten 944 IQ'luk insan yok :| , öyle diyen direkt insanlıktan çıkıyor uehuehue.Bazı kavramları anlamlandırmak o yaşlar için zordur. Bir de bunlara insanlar arasındaki ilişkilerden tecrübe kazanmamak eklenince pek iyi iletişim kuramıyorlar.
Hadi dediniz: "11 yaşındayım ama IQ'um 944 tmm mı??" Öyle bir şey yok arkadaşlar, kandırmayın kendinizi.