niye bazı şeyler hep yaşa baglı ?

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Thank you for banned kebab.

İçimden sövdüm. Yazık yav. Ayreyten lisede psikoloji dersi hiç görmedim. Rehberlikte 2 3 forum dolduruyorlardı. O kadar oda devletin kişiler hakkında bilgi alamadığından öğrenciler aracılığıyla bilgi toplamasıydı.

O formların işe yaradığını hiçbir zaman düşünmedim daha mantıklı bir ders konulabilirdi.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen bende 13 yaşındayım (14e gireceğim.) ama mecburen yaşımı büyük göstermek zorunda kalıyorum çünkü bazı yerlerde yaşım 13 diyince vel@ diyip dalga geçebiliyorlar.Benim yaşımdaki arkadaşlarım genelde Wolftim felan oynuyor ama ben skript kodlamaktan pluginlerle uğraşmaktan zevk aldığım için büyüklerin arasına katılmam gerekiyor ki o durumlarda da adama 13üm diyince dalga geçip 16yım deyince tamam abi hoşgeldin diyorlar.Tek problem ön yargı başka problem yok...

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şahsen bende 13 yaşındayım (14e gireceğim.) ama mecburen yaşımı büyük göstermek zorunda kalıyorum çünkü bazı yerlerde yaşım 13 diyince vel@ diyip dalga geçebiliyorlar.Benim yaşımdaki arkadaşlarım genelde Wolftim felan oynuyor ama ben skript kodlamaktan pluginlerle uğraşmaktan zevk aldığım için büyüklerin arasına katılmam gerekiyor ki o durumlarda da adama 13üm diyince dalga geçip 16yım deyince tamam abi hoşgeldin diyorlar.Tek problem ön yargı başka problem yok...

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten yaşınla dalga geçen bir adam olgunluga daha erişememiştir. (Olgunda olsa sinirlendiğinde bu durum tam tersi olabilir.)

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı kavramları anlamlandırmak o yaşlar için zordur. Bir de bunlara insanlar arasındaki ilişkilerden tecrübe kazanmamak eklenince pek iyi iletişim kuramıyorlar.
Hadi dediniz: "11 yaşındayım ama IQ'um 944 tmm mı??" Öyle bir şey yok arkadaşlar, kandırmayın kendinizi.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı kavramları anlamlandırmak o yaşlar için zordur. Bir de bunlara insanlar arasındaki ilişkilerden tecrübe kazanmamak eklenince pek iyi iletişim kuramıyorlar.
Hadi dediniz: "11 yaşındayım ama IQ'um 944 tmm mı??" Öyle bir şey yok arkadaşlar, kandırmayın kendinizi.
Zaten 944 IQ'luk insan yok :| , öyle diyen direkt insanlıktan çıkıyor uehuehue.

IDeadLyPrice

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Size en kolay tanımını söyliyeyim. Eğer 9 veya 10 yaşındaysan herkes sana ön yargı ile davranıp aaa bu abimiş diye aralarından atıyorlar bunun en iyi tanımı budur

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Canım, konuyu açarken sen bile demişsin ki "Belki o çocuk daha mantıksal konuşuyor". İstisnalar kaideyi bozmaz ne yazık ki, ha "Ben görmedim mi 11 yaşında bu forumdaki çoğu liseliden iyi yazılım bilen?" dersem evet gördüm. Lakin bunlar uçuk istisnalar, 10 yaşındaki bir şahısın ne yazık ki 13 yaşındaki bir şahıs gibi konuşması bile neredeyse imkansızken davranmasını beklemek çok zor. Benim 9 yaşındaki çocuk ile gireceğim muhabbet ile yaşıtımla gireceğim muhabbet çok farklıdır ki öyle birini kendi yaşıtlarımla ettiğim muhabbete çağırmam zira; eğer 10 yaşındaki bir çocuğu 17 yaşındaki adamların muhabbetine çağırırsam zaten konuşacağımız konulardan dolayı kendini dışlanmış hissedecektir. Yaş; ırk, saç rengi, cinsiyet gibi bir şey değildir. Zamanla yaşında artar, sanki hiç büyümeyecek gibi aceleye getiren ve kendi yaşını büyük gösteren çocuklar yüzünden her şey yaşa bağlı.