Dupsss
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Error: Invalid or corrupt jarfile spigot.jarBir de nasıl bir hata veriyor?Kod:java -Xmx1G -Xms1G -jar spigot.jar
ya jarın ismide spigot onuda kontrol ediyorum asd yapıyorum ordanda asd yapıyorum ama yinede olmuyoError: Invalid or corrupt jarfile spigot.jar
Press any key to continue . . .
hatası aldım
Belki jar dosyasının adı spigot.jar.jar gibi bir şey olabilir.Error: Invalid or corrupt jarfile spigot.jar
Press any key to continue . . .
hatası aldım
ya jarın ismide spigot onuda kontrol ediyorum asd yapıyorum ordanda asd yapıyorum ama yinede olmuyo
onuda kontrol ettim değil bugdamı kaldı nolduysa olmuyoBelki jar dosyasının adı spigot.jar.jar gibi bir şey olabilir.
Şunu düzenleyip deneyin.onuda kontrol ettim değil bugdamı kaldı nolduysa olmuyo
şeyden kaynaklanırmı aynı pc den bi bukkiit 1.7 kurdum spigot 1.7 kurdum şimdi spigot 1.8 deniyorum onlardan kaynaklanır mı
@Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar #1.8.7.jar
PAUSE
Şunu düzenleyip deneyin.
Kod:@Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar #1.8.7.jar PAUSE
@Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
PAUSE
Başka yok. Hala çalışmıyor ise bilemeyeceğim.bunun sonunu düzenledim başka düzenlicek enresi varKod:@Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" java -Xmx1G -Xms1G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar PAUSE
hala çalışmıyorBaşka yok. Hala çalışmıyor ise bilemeyeceğim.