[ 1.7-1.8 ] | FastLastMC Minecraft Faction Sunucusu | Petler | Rütbe Sistemi | Bosslar ve fazlası!

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazı Kurucular Eleştiri Kabul Etmiyor Bile Oyunculara Ve Kullancılar Saygınlığız +1 Fakat Cidden Klasik Olmuş Bence Artık Factions Sunuculara Yönelmiyin Yöneliceksenizde Orjinal Fikirler Bulun Alıntıda Olabilir Bu Fikirler Uygulamanız Yeter Verdiğim Puan 10/6
Server bakimaaldik bu aksam degisik fikirlerle karsinizdayiz :)

Jetpack ilginç olmuş
Cok ssdvimli bence:) ama her hafta sonu tookills 1.sine odul olarakveriliyor

Isteklerinizi bu konu altinda veya serverdaki warp istek te bildirirseniz size geri donusumuz cok daha hizli ve server olarak yol katedebilmemiz bir okadar iyi olacaktir :)

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddiyim artık gerçekten boş yere uzayda yer kaplıyor şu sunucular.
+ Sunucuda 0 kişi var,
+ Jetpack plsini alıp koymuşsunuz sanki bi ilk gibi her yere aynı şeyi yazmışsınız,
+ Motdda sunucunun adı bile yok,
+ Sunucuya girmeye çalıştım oyun crash verdi.
Sunucuya giriş yapmadan bile bu kadar sorunlu bir sunucunun içini merak bile etmiyorum.
Artık bu foruma girdiğimde şu reklamlar kısmını görünce tiksiniyorum ciddiyim.
İnsan 1-2 skript ile sunucusuna güzellik katar.

AZICIK EMEK VERİN ŞU SUNUCULARA DÜNYA PARAYLA ALINMIYO!
Eğer dediğim şeyleri düzeltip yeniden bir sunucu açarsanız ve skript vs.. eklerseniz yada hub yaparsanız sunucunun tutma ihtimali artar.

xThebluespiral111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence şu bankada para durması olayı kötü olmuş çünkü haram olan faizi insanlara normal göstermeye çalışıyorsunuz kıyamette böyle kopucak heralde

AkaganCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş rehber yaparmısın 2 serverde rehber oldum ve benden memnunlar 3 saat girerim en az yaş 15

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ciddiyim artık gerçekten boş yere uzayda yer kaplıyor şu sunucular.
+ Sunucuda 0 kişi var,
+ Jetpack plsini alıp koymuşsunuz sanki bi ilk gibi her yere aynı şeyi yazmışsınız,
+ Motdda sunucunun adı bile yok,
+ Sunucuya girmeye çalıştım oyun crash verdi.
Sunucuya giriş yapmadan bile bu kadar sorunlu bir sunucunun içini merak bile etmiyorum.
Artık bu foruma girdiğimde şu reklamlar kısmını görünce tiksiniyorum ciddiyim.
İnsan 1-2 skript ile sunucusuna güzellik katar.

AZICIK EMEK VERİN ŞU SUNUCULARA DÜNYA PARAYLA ALINMIYO!
Eğer dediğim şeyleri düzeltip yeniden bir sunucu açarsanız ve skript vs.. eklerseniz yada hub yaparsanız sunucunun tutma ihtimali artar.
Sunucuya girmeden bunlariyazdigina gore gercekten bos bir insansin ayrica oyunun crash vermesinin sunucuyla ne alakasivar git yenibilgisayar al minecrafti bile kaldiramayan bir bilgisayara sahipsen bizim sucumuz ne ki konuyu dikkatle bile okumamissinen basta tekrar bakima aldikyaziyo acaba neden 0 kisi bir dusun ve konuyu duzgunce oku ondan sonra gelburda konus

bence şu bankada para durması olayı kötü olmuş çünkü haram olan faizi insanlara normal göstermeye çalışıyorsunuz kıyamette böyle kopucak heralde
Abisen ciddimisin beni mi deniyosun?

xThebluespiral111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girmeden bunlariyazdigina gore gercekten bos bir insansin ayrica oyunun crash vermesinin sunucuyla ne alakasivar git yenibilgisayar al minecrafti bile kaldiramayan bir bilgisayara sahipsen bizim sucumuz ne ki konuyu dikkatle bile okumamissinen basta tekrar bakima aldikyaziyo acaba neden 0 kisi bir dusun ve konuyu duzgunce oku ondan sonra gelburda konus

Abisen ciddimisin beni mi deniyosun?
seni deneyen yokda beni deneyen var heralde senin gibi kişiler gibi

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yahu oyun biliyoruz da bunu insanlara alıştırıyorlar
kardeşim lütfen şöyle şeyler yazıcaksan özelden yaz aşırı derecede sçamalıyorsun şuanda.
ha bu arada kusura bakma biraz sinirlendim de senin faizden kastın neki?
Bankadan oyunda kaldığın süre boyunca ne kadar kaldıysan okadar para çekiyorsun? Olayı biraz yanlış anlamışsın sen heralde :)