Server bakimaaldik bu aksam degisik fikirlerle karsinizdayizBazı Kurucular Eleştiri Kabul Etmiyor Bile Oyunculara Ve Kullancılar Saygınlığız +1 Fakat Cidden Klasik Olmuş Bence Artık Factions Sunuculara Yönelmiyin Yöneliceksenizde Orjinal Fikirler Bulun Alıntıda Olabilir Bu Fikirler Uygulamanız Yeter Verdiğim Puan 10/6
Cok ssdvimli benceJetpack ilginç olmuş
Oneri icin tesekkurler ama o denlibir degisimi suanlik dusunmuyoruz1.8 1.9'a geçmenizi öneriririm.
Sunucuya girmeden bunlariyazdigina gore gercekten bos bir insansin ayrica oyunun crash vermesinin sunucuyla ne alakasivar git yenibilgisayar al minecrafti bile kaldiramayan bir bilgisayara sahipsen bizim sucumuz ne ki konuyu dikkatle bile okumamissinen basta tekrar bakima aldikyaziyo acaba neden 0 kisi bir dusun ve konuyu duzgunce oku ondan sonra gelburda konusCiddiyim artık gerçekten boş yere uzayda yer kaplıyor şu sunucular.
+ Sunucuda 0 kişi var,
+ Jetpack plsini alıp koymuşsunuz sanki bi ilk gibi her yere aynı şeyi yazmışsınız,
+ Motdda sunucunun adı bile yok,
+ Sunucuya girmeye çalıştım oyun crash verdi.
Sunucuya giriş yapmadan bile bu kadar sorunlu bir sunucunun içini merak bile etmiyorum.
Artık bu foruma girdiğimde şu reklamlar kısmını görünce tiksiniyorum ciddiyim.
İnsan 1-2 skript ile sunucusuna güzellik katar.
AZICIK EMEK VERİN ŞU SUNUCULARA DÜNYA PARAYLA ALINMIYO!
Eğer dediğim şeyleri düzeltip yeniden bir sunucu açarsanız ve skript vs.. eklerseniz yada hub yaparsanız sunucunun tutma ihtimali artar.
Abisen ciddimisin beni mi deniyosun?bence şu bankada para durması olayı kötü olmuş çünkü haram olan faizi insanlara normal göstermeye çalışıyorsunuz kıyamette böyle kopucak heralde
Cok tesekkurlerKonu düzeni ve server içeriği çok hoş olmuş kısa zamanda ziyarete geleceğim.
seni deneyen yokda beni deneyen var heralde senin gibi kişiler gibiSunucuya girmeden bunlariyazdigina gore gercekten bos bir insansin ayrica oyunun crash vermesinin sunucuyla ne alakasivar git yenibilgisayar al minecrafti bile kaldiramayan bir bilgisayara sahipsen bizim sucumuz ne ki konuyu dikkatle bile okumamissinen basta tekrar bakima aldikyaziyo acaba neden 0 kisi bir dusun ve konuyu duzgunce oku ondan sonra gelburda konus
Abisen ciddimisin beni mi deniyosun?
Ne dmeek harama yonlendiriyosunuz ya oyun bu oyun?!seni deneyen yokda beni deneyen var heralde senin gibi kişiler gibi
yahu oyun biliyoruz da bunu insanlara alıştırıyorlarNe dmeek harama yonlendiriyosunuz ya oyun bu oyun?!
kardeşim lütfen şöyle şeyler yazıcaksan özelden yaz aşırı derecede sçamalıyorsun şuanda.yahu oyun biliyoruz da bunu insanlara alıştırıyorlar
+9 trolleme itemi neyse server biraz sıradan gerçi fakat jetpack sistemi hoşyahu oyun biliyoruz da bunu insanlara alıştırıyorlar