Everest Mouse Ayar

Shadow89GER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır hani sadece klavyedekini kaydediyor ya o programlarda tıklama yapıyor o programın tuşunu macro tuşu ile aynı yaparsan tüm olay şöyle olur
Tuş I olarak Varsayalım
Macro Klavyeden I ya Basar
I ya Bastığını Anlayan Keyboard to Mouse Programı Mouse ye Ard arda Tıklamaya Başlar
SpanklyTR Mutlu Olur :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin yaptığın makro hile yerine geçer.
Legal makro şudur: Sol tıklayınca zıplama, sağ tıklayınca yemek yiyinceye kadar basılı tutma, ok atarken sağ tıklayınca okun en verimli anına kadar bekletme vb.

Shadow89GER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır hani sadece klavyedekini kaydediyor ya o programlarda tıklama yapıyor o programın tuşunu macro tuşu ile aynı yaparsan tüm olay şöyle olur
Tuş I olarak Varsayalım
Macro Klavyeden I ya Basar
I ya Bastığını Anlayan Keyboard to Mouse Programı Mouse ye Ard arda Tıklamaya Başlar
SpanklyTR Mutlu Olur :D
Mutlu olabilmem icin nerden bulucam bi link varmı elinde nasıl yapcagıma dair
bendede aynı maus var hiç ayar girmeden kullandım sen niye ayarlara girdin ki?
Makrosunu Kullanmassam sıradan kullancaksam gider 10 tllik mouse'da is yapar hacı :)
Senin yaptığın makro hile yerine geçer.
Legal makro şudur: Sol tıklayınca zıplama, sağ tıklayınca yemek yiyinceye kadar basılı tutma, ok atarken sağ tıklayınca okun en verimli anına kadar bekletme vb.
bu devirde herkes hileci en azından hile yüklemeyip arkam dönük vurmayacagım :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makro ve hileyi sadece beceriksiz olduğunu kabul edenler kullanır. Onun yerine orta tuşu Space olarak ayarla orta tuşa basıp zıplarsın daha iyi oynarsın.
arkası dönük vuranlar oldugu sürece evet ben kötü pvp atıyorum ve 2 blok fazla mesefaden vuranlara karsı aynen ben kötü oyuncuyum .d

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkası dönük vuranlar oldugu sürece evet ben kötü pvp atıyorum ve 2 blok fazla mesefaden vuranlara karsı aynen ben kötü oyuncuyum .d

Kötüysen kötü oyna. Sevdiğim bir filozofun sözü vardır;
"Başarıyı elde etmek kolaydır ama hak etmek zordur."
-Albert Camus

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
olm makro ne ya? hile gibi bişi mi ne işe yarıyor olmasa olmuyor mu
olmuyor hacı is yapıyor pvpde D:
Kötüysen kötü oyna. Sevdiğim bir filozofun sözü vardır;
"Başarıyı elde etmek kolaydır ama hak etmek zordur."
-Albert Camus
kardesim ama abilere ezilince dalga geçiyolar onları görünce sinir hastasımı olayım ben :)
Macromu Kullanan Var ? Macro günahtır günah günah yapmayın yav ben bu konuyu ramazanda konuşacam bekleyin
günah degildir hatipoglu bey

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onların yaptığı yanlış diye sen de mi yanlış yapacaksın? Sürü psikolojisinden terör örgütüne katılmak olur bu.
Benimde yanlıs yapmam lazım ama en azından fast break gibi arkamı dönük vurmıcam direk mouse ile konusmaların mantıklı ama abiler bide yasıtıyım gibi davranıyolar cocuk isminin sonuna 2006 koymus kac yasındasın diyom 10 yasındayım dio asker arkadasıymısım gibi davranıyor bana