[ 1.7-1.8 ] | FastLastMC Minecraft Faction Sunucusu | Petler | Rütbe Sistemi | Bosslar ve fazlası!

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş dediğim gibi adım akagan 15 yaşınddayım 2 serverde rehber oldum feci reklam yaparım rehber alırsan günde aralıkla en az 4 saat girerim
Burdan ayni seyi yazmaya devam ediceksen hic alim yapmiycam olan diger oyunculara olucak senin yuzunden server tanitim + server yorumlama konusu bu alim konusuna benzettin heralde? Rehber alimi server icinden dedigim halde israrla yaziyorsun?

ProYakupRG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ABI SW COK GUZEL HERKEZIN GELMESINI TAVSIYE EDERIM YETKILILIER ILGILI KENDINE HAS BUILDLER OZEL PLUGINLER VS. TEK KELIMEYLE MUHTEŞEM BIR SW KESINLIKLE GELIN !

MertTR11

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
SÜPER pluginler harika her şey harika kesinlikle tavsiye ederim İNŞ. dahada güzel olur ..... HERKES gelsin :) ... bnce tereddüt etmeyin direk gelin! OYUNDAKİ ADIM -----> xmertxPVP :alkış:

Ceyhun068

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş Diyebilecek Kadar Güzel
Skriptler vb. Güzel Olmuş Ellerinize Saglık
Konu Tasarımı İyi
Buildler Emek Kokuyor
Kasılma Amacı Olan Bir Server
Zor Kasılabilirsiniz Ama Emeğinizin Karşılıgını Alabileceksiniz
İyi Oyunlar...
Nick:GizLiReiS

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SÜPER pluginler harika her şey harika kesinlikle tavsiye ederim İNŞ. dahada güzel olur ..... HERKES gelsin :) ... bnce tereddüt etmeyin direk gelin! OYUNDAKİ ADIM -----> xmertxPVP :alkış:
Yorumun için teşekkürler :) Sizin sayenizde daha da ileriye taşımayı planlıyoruz :)

Güzel Olmuş Diyebilecek Kadar Güzel
Skriptler vb. Güzel Olmuş Ellerinize Saglık
Konu Tasarımı İyi
Buildler Emek Kokuyor
Kasılma Amacı Olan Bir Server
Zor Kasılabilirsiniz Ama Emeğinizin Karşılıgını Alabileceksiniz
İyi Oyunlar...
Nick:GizLiReiS
Teşekkürler :)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Şimdii. P11 Set nedir kardeşim? Sırf Para almak için açılmış bir sunucu. 35 TL veren oyuncuların 2-3 katı güçlü oluyor. 15 TL veren her çocukta oyunculardan üstün olacak sayenizde.

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
VIP Üyelik Fiyatları Güncellendi. Ve sunucuya sadece o yöndemi bakıyorsun? Boss aracılığı ile koruma 7-8 sete kadar alabiliyorlar ne farkları var şu an.