[ 1.7-1.8 ] | FastLastMC Minecraft Faction Sunucusu | Petler | Rütbe Sistemi | Bosslar ve fazlası!

T

Tekyedilan

Ziyaretçi
bir yetkili v9 kazmayla lapis kastığım için bana hack dedi ve 20dk jaile attı v9 la kazan başka birinide attı yani v8 -v9 -v10 kazmalarla kazanlar jailmi yiyor

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir yetkili v9 kazmayla lapis kastığım için bana hack dedi ve 20dk jaile attı v9 la kazan başka birinide attı yani v8 -v9 -v10 kazmalarla kazanlar jailmi yiyor
bunu yapan bir yetkili var oda silfu12 builder boş boş jail atıyo böyle giderse ban atılacak zaten böyle bir durumda bir kurucuya iletmeniz yeterli oalaktır.

iAbod_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten emek verilen bir server. Şu anda serverdeyim tebrik ediyorum. İyi oyunlar.

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu yapan bir yetkili var oda silfu12 builder boş boş jail atıyo böyle giderse ban atılacak zaten böyle bir durumda bir kurucuya iletmeniz yeterli oalaktır.

V9 kazmayla kazıyorum Kazmaya başladıgım an 400 ping oluyor Bu serverdenmi yoksa TTnet denmi?

Birini report etmek istiyorum Moholdt Adlı bir oyuncu Nukker ile kazdı lütfen takip edin SS çektim ama verebilcegim biyer yok :/

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Whitelisted on server" ??
adamlar sunucuyu bakıma aldı oyuncular event yapıyodu diyom anlamıyonmuuu :D

zengin olduk D: işallah itemlerimiz almak yada sw 0 lamak gibi bir şey yapmazlar :D

abi açın sw yi canım sıkıldı bi kezde oyuncular event yapmış oldu işte açın artık

sw kurucusunun hesabını çaldılar sanırım sw de neler oluyo anlamıyom garip :/

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adamlar sunucuyu bakıma aldı oyuncular event yapıyodu diyom anlamıyonmuuu :D

zengin olduk D: işallah itemlerimiz almak yada sw 0 lamak gibi bir şey yapmazlar :D

abi açın sw yi canım sıkıldı bi kezde oyuncular event yapmış oldu işte açın artık

sw kurucusunun hesabını çaldılar sanırım sw de neler oluyo anlamıyom garip :/
ya şimdi öyle bi olay yok bizim MÜKEMMEL(!) pluginerımız :p oyunculardan /eventyap kodunun permini almayı unutmuş asaf ve karpuzzcu da kodu deneye deneye bulmuşlar olay bu, zaten çok para kaybı oldu eventlerde bizden hediye olsun dedik olay bu :)

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynn tecrubeliden imparatora kadar çıkdım 200 k sonra terminatör oılcam am sw kapalı şu an :D

OrkunJJ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
server hala kapalı dün çöktü daha açmadılar mk dün 4 5 saatte çaylaktan fastplayer oldum zenginim item falan dizdim sw kapalı boşunamı yaptık açın şu swyi

EmirKaris

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Buraya eleştiri için değil tavsiye için geldim. Server çok şeyi hak ediyor 2 gündür oynuyorum ve emeklerimin karşılığı X kazmamı aldım kapanmaz inşAllah

zSuleyman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kapanma durumu yok alpha surecindeyiz çokmeler vs buglar oluyor hersey zamanla duzelir.

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverdaki çökmeler ve buglar giderildi 5 saatlik bkaımdan çıktık server online!

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynn bug lar giderildi çökmeler de :D nah giderilir tam ajan olcam diyodum ne güzel param 40m lerdeydi sw çökdü :D sonra noldu imparator akadar düşdüm vee 800 k var sade :/ sw çöküp durmasa güzel :D

sw gittikce geriliyo oto lapis satma gitti tabela geldi :/ tşk