CastielCraft Açıldı [SkyBlock] Türkiyenin En Gelişmiş SkyBlock Sunucusu play.castielcraft.com

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Serverde olan eklentileri açıklamamışsınız.
Örneğin taştan maden çıkması vb.

Yoksa sadece para kazanmak için açılmış bir sunucu.

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu konuda size kesinlikle katılıyorum.Zaten arkadaşlar emek vermeyip direk ''BetaCraft SkyBlock Plugin Paketi''ni atmışlar sunucuya.3-5'de çalıntı veya zerre kadar olan we ve vs bilgileri ile saçma bir sunucu açmışlar.
Lan Bak betaCraft Plugin Paketi Deyil Bilip Bilmeden Konuşma Lovagame Bide Bilirim diye yorum Yapıyo

Hocam Gelin Bakın Şimdi Heryerde Ayrı Bişi Var Birsürü Skript Var Para Kazanmak Amacıyla Açılsaydı Parayı Ceba Atar Geçerdim 1 Günde 100 Tl Den fAzla Kazandım Hepsini Sunucuya Verdim Vermeye devam Ediyom ÇEkemeyenler Laf Atıyo İnanıyonuz

SkyProWS33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu konuda size kesinlikle katılıyorum.Zaten arkadaşlar emek vermeyip direk ''BetaCraft SkyBlock Plugin Paketi''ni atmışlar sunucuya.3-5'de çalıntı veya zerre kadar olan we ve vs bilgileri ile saçma bir sunucu açmışlar.
Bende sana katılmıyorum adam ram slot yukseltiyor gel sw ye oyna 1 gun fln gor

bu yorumu neye guvenıp attın ? ??

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Anlaşılan iyi bir ekip olmadığınız tavırlarınızdan belli.
Sözleriniz sanki 6,9 yaşındaki bi çocuk gibi.

Lan Bak betaCraft Plugin Paketi Deyil Bilip Bilmeden Konuşma Lovagame Bide Bilirim diye yorum Yapıyo

Hocam Gelin Bakın Şimdi Heryerde Ayrı Bişi Var Birsürü Skript Var Para Kazanmak Amacıyla Açılsaydı Parayı Ceba Atar Geçerdim 1 Günde 100 Tl Den fAzla Kazandım Hepsini Sunucuya Verdim Vermeye devam Ediyom ÇEkemeyenler Laf Atıyo İnanıyonuz

Kardeş çekemiyor diye bişi yok.Sadece konu yetersiz dedim.Daha ayrıntılı olması gerek."Yoksa sadece para kazanmak için açılmış bir sunucu".
Türkçeniz kötü.

Bende sana katılmıyorum adam ram slot yukseltiyor gel sw ye oyna 1 gun fln gor

bu yorumu neye guvenıp attın ? ??

Sana verecek cevabım yok 3 5 adam tutmuşlar demişler konuya sahip çıkın güzel güzel felan deyin.

SkyProWS33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Kardeş çekemiyor diye bişi yok.Sadece konu yetersiz dedim.Daha ayrıntılı olması gerek."Yoksa sadece para kazanmak için açılmış bir sunucu".
Türkçeniz kötü.

Sana verecek cevabım yok 3 5 adam tutmuşlar demişler konuya sahip çıkın güzel güzel felan deyin.

Ben kimseye çalışmıyorum oynadğım server savunuyorum skype ekle konusalım ?? skypem = skyprows_5133 gel hadi !! tamammı ben kimsenin konusuna ! çalışmıyom

castiel42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Türkçeniz kötü.

Öncelikle Ben Sinirliyim Yani Saçma Saçma yorumlar Yaparsanız Söverimde Ayrıca Şivem Konuşmam farklıdır Yaşa Bağlama Dediğim Gibi Şivem Farklı Türkçeyle Alakası Yok Ayrıca Oyunun Kurucusu Benim Oyuna Gel Bir Allahın Kulu Kötü Demez Gelenlerden Hiçbiri Bırakmıyor

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ben kimseye çalışmıyorum oynadğım server savunuyorum skype ekle konusalım ?? skypem = skyprows_5133 gel hadi !! tamammı ben kimsenin konusuna ! çalışmıyom
Pki.Ekliyorum.

Umarım bi kaç laf atıp ve küfür edip ya da başkalarını çağırıp beni engellemezsin :)