KatiliyorumServerde olan eklentileri açıklamamışsınız.
Örneğin taştan maden çıkması vb.
Yoksa sadece para kazanmak için açılmış bir sunucu.
Lan Bak betaCraft Plugin Paketi Deyil Bilip Bilmeden Konuşma Lovagame Bide Bilirim diye yorum YapıyoBu konuda size kesinlikle katılıyorum.Zaten arkadaşlar emek vermeyip direk ''BetaCraft SkyBlock Plugin Paketi''ni atmışlar sunucuya.3-5'de çalıntı veya zerre kadar olan we ve vs bilgileri ile saçma bir sunucu açmışlar.
Hocam Gelin Bakın Şimdi Heryerde Ayrı Bişi Var Birsürü Skript Var Para Kazanmak Amacıyla Açılsaydı Parayı Ceba Atar Geçerdim 1 Günde 100 Tl Den fAzla Kazandım Hepsini Sunucuya Verdim Vermeye devam Ediyom ÇEkemeyenler Laf Atıyo İnanıyonuzServerde olan eklentileri açıklamamışsınız.
Bende sana katılmıyorum adam ram slot yukseltiyor gel sw ye oyna 1 gun fln gorBu konuda size kesinlikle katılıyorum.Zaten arkadaşlar emek vermeyip direk ''BetaCraft SkyBlock Plugin Paketi''ni atmışlar sunucuya.3-5'de çalıntı veya zerre kadar olan we ve vs bilgileri ile saçma bir sunucu açmışlar.
bu yorumu neye guvenıp attın ? ??Serverde olan eklentileri açıklamamışsınız.
Lan Bak betaCraft Plugin Paketi Deyil Bilip Bilmeden Konuşma Lovagame Bide Bilirim diye yorum Yapıyo
Hocam Gelin Bakın Şimdi Heryerde Ayrı Bişi Var Birsürü Skript Var Para Kazanmak Amacıyla Açılsaydı Parayı Ceba Atar Geçerdim 1 Günde 100 Tl Den fAzla Kazandım Hepsini Sunucuya Verdim Vermeye devam Ediyom ÇEkemeyenler Laf Atıyo İnanıyonuz
Bende sana katılmıyorum adam ram slot yukseltiyor gel sw ye oyna 1 gun fln gor
bu yorumu neye guvenıp attın ? ??
Ben kimseye çalışmıyorum oynadğım server savunuyorum skype ekle konusalım ?? skypem = skyprows_5133 gel hadi !! tamammı ben kimsenin konusuna ! çalışmıyomAnlaşılan iyi bir ekip olmadığınız tavırlarınızdan belli.
Sözleriniz sanki 6,9 yaşındaki bi çocuk gibi.
Kardeş çekemiyor diye bişi yok.Sadece konu yetersiz dedim.Daha ayrıntılı olması gerek."Yoksa sadece para kazanmak için açılmış bir sunucu".
Türkçeniz kötü.
Sana verecek cevabım yok 3 5 adam tutmuşlar demişler konuya sahip çıkın güzel güzel felan deyin.
Öncelikle Ben Sinirliyim Yani Saçma Saçma yorumlar Yaparsanız Söverimde Ayrıca Şivem Konuşmam farklıdır Yaşa Bağlama Dediğim Gibi Şivem Farklı Türkçeyle Alakası Yok Ayrıca Oyunun Kurucusu Benim Oyuna Gel Bir Allahın Kulu Kötü Demez Gelenlerden Hiçbiri BırakmıyorAnlaşılan iyi bir ekip olmadığınız tavırlarınızdan belli.
Sözleriniz sanki 6,9 yaşındaki bi çocuk gibi.
Kardeş çekemiyor diye bişi yok.Sadece konu yetersiz dedim.Daha ayrıntılı olması gerek."Yoksa sadece para kazanmak için açılmış bir sunucu".
Türkçeniz kötü.
Sana verecek cevabım yok 3 5 adam tutmuşlar demişler konuya sahip çıkın güzel güzel felan deyin.
Pki.Ekliyorum.Ben kimseye çalışmıyorum oynadğım server savunuyorum skype ekle konusalım ?? skypem = skyprows_5133 gel hadi !! tamammı ben kimsenin konusuna ! çalışmıyom