Play.EdiDream.Com| SkyBlock | Survival| PvP | Minigames| BedWarS| PaintBall |OITC| BuildBatle|

Serverimiz Sizce Nasil?

• Kullanılan toplam oy
    37

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çaktırma kendi serveri var serveri kötülüyor :)

Oturma plugini eklermisiniz?
Dikkate alindi Eklenicek.

Öncelikle serveriniz mükemmel
Server çok iyi oldupu için çok fazla oynuyorum bunun sayesinde skyblockda en iyi ada pvpde en fazla öldüren ve survivalda da en iyi kale ve seti yaptım :D
Uzun lafın kısası tebrikler EDNetwork
Tesekkurler Bizi Mutlu Etdiniz.

Burda Kotu Yazanlar Ve Pluginler Berbat Yazanlarin Pluginden Anladigini bile sanmiyorum eyer anlasalardi ekdni serverlerini kurardilar.Isin komik tarafi serverimize kayt olmadna bile Konumuzu Baltalamak amaciyla direk resimelre bakip Kotu Diyorlar.O Insanalara sunu demek isdiyorum.Biz kimsenin lafina bakip sw yi kapatmiycagiz arkadas gibi onerini oldugu zaman deyerlendiriyoruz kesinlikle.Okudugunuz Icin Teskekurler.

0lag olemi lag kayniuor
Kardesim Lag Kayniyor Diyorsun. Ancak Ben Her defa soruyorum Sw da lag yok diyor oyuncular lag olan 1 2 kisi varsa internet sorunlariniz yuzunden ola bilir. Konuyu Baltalamadan Once Bi Dusunun.

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skyblock ta rehberlik yapıyorum beni görürsün umarım (konun başlarında ss lerim var (2.sayfa son mesaj) )

Ayrıca skyblock'a kilit pll eklenmeli private çok lazım

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkatdesin.

Arkadaslar Beni Beyenirseniz Sevinirim Beyenmenin Artmasi Lazim

bende ilk resimlere bakarken içimden "Bunasıl server a*k" demiştim Girdigimde gördügümden fazlasının oldugunu anladım :) biraz oynadıktan sonra :13 lvl de :)

Dikkatdesin.

Arkadaslar Beni Beyenirseniz Sevinirim Beyenmenin Artmasi Lazim

Bide SkyWar eklermisiniz SkyWars ın bi degişigi Birsürü ada var onların içinde Tabelalar oluyor ornegin (1 Demir kılıç Free) onlar bulup set diziyorlar adalarda Vs atıyorlar Spawn dan cıkınca Nebiliiyim Enchant basıyorlar gizli ada magaraları buluyorlar gibi gibi :)
Not: Maçlı değil 1 Dünyada oynuyorsun :D

EDNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende ilk resimlere bakarken içimden "Bunasıl server a*k" demiştim Girdigimde gördügümden fazlasının oldugunu anladım :) biraz oynadıktan sonra :13 lvl de :)

Bide SkyWar eklermisiniz SkyWars ın bi degişigi Birsürü ada var onların içinde Tabelalar oluyor ornegin (1 Demir kılıç Free) onlar bulup set diziyorlar adalarda Vs atıyorlar Spawn dan cıkınca Nebiliiyim Enchant basıyorlar gizli ada magaraları buluyorlar gibi gibi :)
Not: Maçlı değil 1 Dünyada oynuyorsun :D
Ilerleyen Zamnlarda Eklene Bilir Simdi Oyuncu Kitlemiz Az Oldugu Icin Yapmayiz Kusura Bakmayin.

SweetAlina

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunun skyblock kısmı güzel sadece kilit sistemi yok demir kapı kullanamıyoruz birde çok fazla küfür var rehber alınmalı skyblockta

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server gayet hosuma gitti skyblock olarak geçici fly ve spawnera oyun içinde sahip olabiliyorsun para vermeden bu biel emek verenin emeğini almasını saglıyor.Güzel skyblock server +Rep ayriyetten tarımdan para kazanılabiliyor bence tek eksiği rütbe sistemi :) skylord skyking fln birde skylordun özellikleri fly fln :)