TEOG 2.

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar. Yarın TEOG 2'ye gireceğiz. Nasıl hissediyorsunuz ? Eksikleriniz varmı ? Bu konu altında düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Teog'dan bir gün önce bol bol bilgisayar oyna, ben öyle yapmıştım 350 puan ile bursayın tüm okullarına gidebilirdim ve de 358 puan çıkarıp en iyisine gittim, bilgisayar oynamanın faydası varmı onu bilemem ama :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
TEOG'dan önce hiçbir şeyi abartma, ne dersi (zaten bir gün öncesinde ders çalışılmaz da) ne de oyunu. Uykunu iyi al, gece uykun gelmeyebilir; gayet normal bir şey. Başarılar hepinize.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teogdan 1 gün önce java öğrenmeye başlamıştım geçen sene.Sonuç 1.teog 8,ikinci teog 5 yanlış 467,9473 puan türkiye %4.38 ' e girdim :D 25k ile kapattım

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk TEOG 500 üzerinden 462 700 üzerinden 652 aldım -11 yanlış-. Bu TEOG en fazla 6 yanlış planlıyorum. Hadi hayırlısı ^_^ Ben uyur GTS

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Bursanın en iyi okulu 490 puan istiyor? "bursayın tüm okullarına gidebilirdim"
Şimdi bursanın en iyi okulu neresi otomotiv birliği bilişim bölümü 312 puan istiyordu oraya girdim hadi bunları geçtim. bir baksana otomotiv lisesi türkiyede kaçıncı sırada (7.) öyle 3 katlı ilk okul gibi anadolu liselerini saymadım.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi bursanın en iyi okulu neresi otomotiv birliği bilişim bölümü 312 puan istiyordu oraya girdim hadi bunları geçtim. bir baksana otomotiv lisesi türkiyede kaçıncı sırada (7.) öyle 3 katlı ilk okul gibi anadolu liselerini saymadım.
meslek lisesine gitmişsin 358 puanla harcanmışsın ne diyeyim, ama senin tercihin mesleğini edinmektir orasına karışamam tabii.
Ha unutmadan söyleyeyim. En önemlisi ne biliyor musunuz? TEOG kasmak değil de, kazandığınız okulda çuvallamamak. Alışması zor oluyor liseye, aman dikkat.
9. sınıf ilk döneminde matematikten kalmıştım çok doğru bir uyarı :alay:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
meslek lisesine gitmişsin 358 puanla harcanmışsın ne diyeyim, ama senin tercihin mesleğini edinmektir orasına karışamam tabii.

9. sınıf ilk döneminde matematikten kalmıştım çok doğru bir uyarı :alay:
Evet doğru meslek lisesine gittim fakat atp'yım eml değil.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Teog'dan bir gün önce bol bol bilgisayar oyna, ben öyle yapmıştım 350 puan ile bursayın tüm okullarına gidebilirdim ve de 358 puan çıkarıp en iyisine gittim, bilgisayar oynamanın faydası varmı onu bilemem ama :D
Bursada puanlar neden o kadar düşük ya ? bende bol bol oyun oynadım ve 430 aldım ama giremediğim 5 okul var.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Bursada puanlar neden o kadar düşük ya ? bende bol bol oyun oynadım ve 430 aldım ama giremediğim 5 okul var.
Sebebini gerçekten bilmiyorum, geçen sene google amcaya aratmıştım bursayın lise taban puanlarını en fazla 400 vardı 1-2 tane falan,ortalama olarak hep 350, tophane,nur hayati, falan onları saymazsak tabi :D onların puanları baya vahim.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Liseye gelmeyin 470 puanlık lisede anam ağladı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi