Bursanın en iyi okulu 490 puan istiyor? "bursayın tüm okullarına gidebilirdim"Teog'dan bir gün önce bol bol bilgisayar oyna, ben öyle yapmıştım 350 puan ile bursayın tüm okullarına gidebilirdim ve de 358 puan çıkarıp en iyisine gittim, bilgisayar oynamanın faydası varmı onu bilemem ama![]()
Şimdi bursanın en iyi okulu neresi otomotiv birliği bilişim bölümü 312 puan istiyordu oraya girdim hadi bunları geçtim. bir baksana otomotiv lisesi türkiyede kaçıncı sırada (7.) öyle 3 katlı ilk okul gibi anadolu liselerini saymadım.Bursanın en iyi okulu 490 puan istiyor? "bursayın tüm okullarına gidebilirdim"
meslek lisesine gitmişsin 358 puanla harcanmışsın ne diyeyim, ama senin tercihin mesleğini edinmektir orasına karışamam tabii.Şimdi bursanın en iyi okulu neresi otomotiv birliği bilişim bölümü 312 puan istiyordu oraya girdim hadi bunları geçtim. bir baksana otomotiv lisesi türkiyede kaçıncı sırada (7.) öyle 3 katlı ilk okul gibi anadolu liselerini saymadım.
9. sınıf ilk döneminde matematikten kalmıştım çok doğru bir uyarı :alay:Ha unutmadan söyleyeyim. En önemlisi ne biliyor musunuz? TEOG kasmak değil de, kazandığınız okulda çuvallamamak. Alışması zor oluyor liseye, aman dikkat.
Evet doğru meslek lisesine gittim fakat atp'yım eml değil.meslek lisesine gitmişsin 358 puanla harcanmışsın ne diyeyim, ama senin tercihin mesleğini edinmektir orasına karışamam tabii.
9. sınıf ilk döneminde matematikten kalmıştım çok doğru bir uyarı :alay:
Bursada puanlar neden o kadar düşük ya ? bende bol bol oyun oynadım ve 430 aldım ama giremediğim 5 okul var.Teog'dan bir gün önce bol bol bilgisayar oyna, ben öyle yapmıştım 350 puan ile bursayın tüm okullarına gidebilirdim ve de 358 puan çıkarıp en iyisine gittim, bilgisayar oynamanın faydası varmı onu bilemem ama![]()
Sebebini gerçekten bilmiyorum, geçen sene google amcaya aratmıştım bursayın lise taban puanlarını en fazla 400 vardı 1-2 tane falan,ortalama olarak hep 350, tophane,nur hayati, falan onları saymazsak tabiBursada puanlar neden o kadar düşük ya ? bende bol bol oyun oynadım ve 430 aldım ama giremediğim 5 okul var.
Okula geldiğimde tavan puan 430 du i şimdi 460 oldu ve hocalar bizi zorla seviyor.Sanırım sınıfta kalıcaz 10 sınıf mat ort 30Liseye gelmeyin 470 puanlık lisede anam ağladı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi